Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel corsa hiba javítása hogyan?

Opel corsa hiba javítása hogyan?

Figyelt kérdés

Üdv ! automata 2001es opel corsam a napokba másodjára állt le útközben ! Akkumlátor jel elkezdett vilogni + a szerviz jel + a fokozat jelölésénél "D" helyett "F"-t írt ki ! Se tolni nem lehetett se be indítani !

Első alkalomnál vártam 10 percet és magától eltünt minden hiba és beindult mintha misem történt volna !

Másodjára ez már nem vált be a motorba egy tengely kapcsolót elkellett fordítanom (kézikönyv szerint) majd elindult mintha mi sem történt volna !

Szervízbe sokára kaptam időpontot !

Mi a teendő ne menjek vele sehova csak szerviz neki vágjak így egy rövid útnak vagy ne ?

2017. ápr. 19. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Sebességváltó hiba lesz sztem.Lehet drága lesz a javítás...
2017. ápr. 19. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Csinálni kéne egy hibakód kiolvasást gyári diaggal,utána lehetne többet tudni róla.De ez váltóhiba.Ne menj vele hosszú utakra.
2017. ápr. 19. 17:39
 3/5 A kérdező kommentje:
néha kicsit rángat az automata ... de ezt leszámítva semmibaja a váltónak ... ha le áll útközbe mi a teendő ?
2017. ápr. 19. 18:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Szervíz.Betolni tudtommal nem lehet az autómatákat...
2017. ápr. 19. 18:23
 5/5 A kérdező kommentje:
hát tolni lehet ... de úgy be indítani nem !
2017. ápr. 20. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!