Érdemes visszatenni a téli gumit az áprilisi hó és fagyok miatt?
Szakad a hó reggel óra, +1 fok van kint és én meg voltam olyan hülye, hogy már két hete lecseréltettem a téli gumikat nyárira.
Szerintetek érdemes most visszacseréltetni megint télire amíg tart ez a téli idő? Azt írják mindenhol, hogy 7 fok alatt nyári gumival közlekedni balesetveszélyes, plusz még ott van a hó is hideg mellé.
Hát nem kellett volna feltenni még a nyárit :D
Amúgy ha nekem nyári lenne fent, biztos nem cserélném vissza a télire 2-3 napra.
Ha nem közlekedsz 700-800m fölötti hegyeken, akkor nem. Sík vidéken, ha esik is a hó és lesz is átmeneti vizes lepel a füvön, mint most pl Budapesten, az aszfalton megmaradó hó nem lesz.
A #3-asnak gondolom mikor pár hete 28 fokok voltak, az is marhára jót tett a fent lévő téli gumijának. ;)
5-ös
Tudom, a legjobb az, ha ki sem szedem az autót a garázsból. De tudtam, hogy fogok még ebben az időszakban hegyes vidékeken járni, és amúgy is az elmúlt években már megtanulhattuk, hogy nagyon szeszélyes az időjárás már az Alföldön is. Úgyhogy a nyári gumi egyre rövidebb ideig lesz fent nálam. Mert jobb a melegben a téligumi, mint hóban a nyárigumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!