Mennyire kerül sokba egy krosszmotor fenntartása hobbi szinten?
Figyelt kérdés
Egy 250-es motorban gondolkodok a jövőben 2010-2014-es modellek. (Ktm, Suzuki talán Kawasaki) Mekkora költségekre kell számolni ezeknél a motoroknál a megvételen kívül?2017. ápr. 18. 19:58
1/5 anonim válasza:
Nulla és a végtelen között.
Átíratni nem kell, biztosítás nincs, közútra nem mehetsz. A költségek attól függnek, hogy mennyit versenyzel vele.
2/5 A kérdező kommentje:
Egy héten néhányszor kimenni csapni vele egy kört a pályán vagy elvinni valahova. 10 órától semmiképp sem több egy héten.
2017. ápr. 18. 20:04
3/5 anonim válasza:
Nagyon drága, én az ősszel adtam el a 250-es crosst emiatt. Pedig nem is pályán jártam vele, csak mezőn, erdőkben, úgymond laza üzemmódban, nem volt túlhajtva. Mégis qrva sokat kellett költenem fékre, váltóra (minden crossmotoron elromlik egy idő után), teleszkópok, stb. És akkor nem beszélve arról, hogy mennyi benzin meg olaj belement, illetve a kockázat, hogy a rendőrök elkapnak (azért kikeveredtem közútra is néha, na). De ettől függetlenül nagyon élvezetes, mondhatom, hogy megérte, csak én már kinőttem ezt a bohóckodást.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen az ilyenektől tartok én is. Ha egy kisebbet vennék mondjuk 125-ös? Annak nem olcsóbb valamennyivel a fenntartása mivel a 2 ütemű motor is egyszerűbb. Ott viszont számolgatni az üzemórákat, nem tudom.
2017. ápr. 18. 22:02
5/5 anonim válasza:
Nem olcsóbb, szinte ugyanannyi. Hozzá kell tennem, nekem a 250-es is 2 ütemű volt, vagyis elméletileg olcsó is volt fenntartani (motort csak egyszer újítottam fel). Viszont a fogyasztása kb végtelen volt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!