Kb mennyivel lehet több egy mercedes w211-es fenntartása mint egy volkswagen passat b6-nak? Ha csak az alkatrészeket vesszük figyelembe.
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem lehet pontosan megmondani, elég egy kiindulási alap.2017. márc. 29. 21:19
1/4 anonim válasza:
Hát sokkal, a Mercedeshez drágább minden alkatrész. És nem is az a fajta autó, amire nem kell rengeteget költeni. A Passatot ehhez képest olcsóbb fenntartani.
2/4 anonim válasza:
Meg egyaltalan milyen motorrol beszelünk???Mert valoszinuleg abba kell a legtöbb penzt belelocsolni!
3/4 anonim válasza:
Ez csak egy óriási tévhit. Semmivel nem drágább a merci alkatrész, mint a többi. Keress rá bárdinál vagy unixnál. A motor már közel sem mindegy, minél nagyobb motoros a merci, annál drágább nyilván a szervíz. W211 220D-nél 1 óra alatt cseréltek nekem ékszíjat, mivel ebből a típusból van 2x ekkora motor is, van bőven hely a motortérben, szóval pikkpakk megcsinálnak bármit. Merci kiírja a baját azonnal, ha valami van és akkor el kell vinni a szervízbe minél előbb. Ezek a problémák max 20 ezer forintból megoldódnak. 8 év alatt én nem nagyon költöttem rá kopó alkatrészeken kívül semmit. Barátomék vettek egy B6 passatot, csavarva is volt az órája, azt tegyük hozzá, de hú. Volt ott minden. Pd elemek szenvedtek, aztán adagoló baja volt, kettős tömegűnél adta fel és adta el az autót. Szóval mindkettőből lehet kifogni jót s rosszat egyaránt. Alkatrész ár meg egyszerűen nem igaz, nem tudom honnan tájékozódnak az emberek vagy honnan szerzik be az alkatrészt de nem a pappasba kell az autót hordani, akkor nem hagyod ott a gatyád is.
4/4 anonim válasza:
Ja, abba az 1 órába volt még görgő csere meg 4 féktárcsa csere. Nem 100 ezret fizettem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!