Mi alapján választanátok prémium autót?
Magamat tekintve.. A8-as ..4.2-es motor is felesleges lenne, többnyire egyedül használnám, felesleges több,mint 300lóerő,igazán nem islehetne kihasználni pláne nem szabályosan. Meg fizetni a súlyadót..
Lényegében ezt a kocsit nem használnám ki az éves napi utazásaimat nem az autopálya meg külföld teszi ki.
Tetszik az Audik akaz eleje főleg az újaknál,de felszereltségileg is azt tudom mondani,hogy talán az a5-tol inful az Audi ,mindenféle extrákkal.. Legalább is a 2005-2008-közötti a-a4-ben semmi nagy dolog.. Első ránézésre, aztán lehet,hogy utána se.
Viszont egy e90-es bmw-ben mégaz 1-esben is ott a start/stop gombos indítás a3-4 ben nincs. Ez csak egy apróság,de ilyen téren fejlettem a kisebb modell.
A8 3.0 vezettem,nagyon jó volt,tetszett az,hogy zsebben rlég a kulcs nem kell előkapni. Az a sok cucc ami benne van. Bőr belső tv faberakás.. Egy kis alap modell meg szinte 0.
A bmw-nek szinesebbnek találom a belterét, viszont talán az audi elejejobban tetszik. Ha a legújabbat venném akkor lehet,hogy minkét márkától kellene vennem,nert még inkább nem tudokdönteni.
2006-2009 közötti autótszetetnék,mivel igazán nagy autonem kell az e90-es 3-as ami felszereltebb egy a4-el szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!