Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti melyik tápot választanátok...

Ti melyik tápot választanátok (Bento Kronen Happy Life adult lamb vagy a Brit Premium Adultot)?

Figyelt kérdés

Bento Kronen: hús és állati származékok (min. 16% bárány), gabona (min 4% rizs), zöldség származékok, zöldségek (min 5%), olajok és zsírok, magok, ásványi anyagok, élesztő, gyümölcsök.

Tápanyagtartalom: fehérje 25 %, zsírok 12%, nyers rost 3 %, nyers hamu 7%, kalcium 1,5%, foszfor 1%,nátrium, A-D3-E vitamin.

Brit

ÖSSZETÉTEL: csirkehús (40 %), rizs, kukorica, búza, csirkezsír (tokoferolok által védett), lazacolaj, sörélesztő, natúr aroma, szárított alma, ásványi anyagok, gyógynövény és gyümölcs kivonatok (300 mg/kg), glukózamin hidroklorid (260 mg/kg), kondroitin-szulfát (160 mg/kg), mannan-oligoszacharidok (150 mg/kg), frukto-oligoszacharidok (100 mg/kg), schidiger-jukka kivonat (80 mg/kg), organikus réz, organikus cink, organikus szelén.

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK 1 KG-BAN: nyersfehérje 26 %, nyers zsír 14 %, nedvességtartalom 10 %, nyers hamu 6,5 %, nyers rostok 2,2 %, kalcium 1,5 % foszfor 1,1 %, anyagcseréhez felhasználható energia 4 144 kcal

TÁP ADALÉKANYAGOK 1 KG-BAN: A vitamin 15 000 i.u., D3 vitamin 1 500 i.u., E vitamin (alfatokoferol) 500 mg, E1 vas 80 mg, E6 cink 70 mg, E5 mangán 36 mg, E4 réz 20 mg, E2 jód 0,65 mg, E8 szelén 0,2 mg

KULCSFONTOSSÁGÚ TÉNYEZŐK

EGÉSZSÉGES ÍZÜLETEK

glukózamin és kondroitin

KIVÁLÓ EMÉSZTHETŐSÉG

nagyon jól emészthető fehérjék

EGÉSZSÉGES SZÍV

omega 3 telítetlen zsírsavval és natúr antioxidánsokkal dúsítva

EGÉSZSÉGES BŐR ÉS FÉNYES SZŐRZET

omega-3 zsírsavban gazdag lazacolaj

2012. máj. 7. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a Brit-et. Etettem mind a kettővel, nekem a Brit vált be jobban. Bentoval régen etettem, amikor még nem voltak benne színes tápszemek...ezt még akkor is kerülöm, ha természetes színezékkel van színezve, mert felesleges dolognak tartom. Jelenleg is etetek Brittel, az L-es, nagytestű kutyáknak való változatával. Összetételben és árban is kedvező táp.
2012. máj. 7. 16:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Brit egyértelműen, minőségre és árban is sokkal jobb. Jelenleg ezzel etetek (junior L), meg vagyok vele elégedve.
2012. máj. 7. 16:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Eddig Bentoval etettem, nem is volt vele semmi gond, csak most nagyon felment az ára.

Ma meg is rendeltem a kedvencek.net-ről a Brit Premium Adult Large 2x15 kg-ot, így darabja 6600 körül van.

Az ára kedvezőbb, és a tápértéke is jobb. Már csak az ebemnek szeretnie kell. :)

2012. máj. 7. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!