Melyik fajtát választanátok?
Én a border collie és a malinois között vagyok, mindkettőt szeretném. Viszont kinézetre a malinois nekem sokkal jobban tetszik, így ha lesz rá lehetőségem és pénzem, akkor azt fogok venni. (sportkutyának)
Szóval a jobban kedvencet venném. :D Valahogy ők a szívem csücskei. :)
Nekem is így van.
Puli a nagyon kedvenc az mindig lesz és most is van. Az nem volt kérdéses.
De a Német juhász és az Óriás schnauzer között nem igazán tudtam dönteni. ( Német juhász volt jobban kedven közülük.)
Így mikor lehetőségem volt én a Német juhászt választottam a Puli mellé. A Német juhász már sajna meghalt. De majd most veszek a Schnauzer.
De szerintem minden képen azt a fajtát válaszd amelyik az igényidnek jobban megfelel a 2 fajta közül!
Ha tudod, hogy milyen célod van a kutyával, és annak a kritériumnak az egyik megfelel, akkor én azt választanám. Most egy sarkított példa, de mondjuk hiába lenne kinézetre, tulajdonságra az egyik legszimpibb a mopsz, sose vennék olyan kutyát, mert az életmódomnak, temperamentumomnak nem felel meg.
Én a helyedben azt választanám, amely kielégíti az igényeimet hiába volt már olyan fajtám. :)
*ööizé, segíteni, nem dönteni :)
/előző/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!