Volt már kutyás tapasztalatom előtte,de nem saját kutyával. Az egész délutánomat rá tudnám szánni a lemozgatására,és hogy mindig tanuljunk valami ujjat. Sokszor lenne kint a kertben,de estére behoznám az előszobába,és onnan vigyázna rám. Persze tenyésztőtől vásárolnám. Ajánlatok?
Megkérdezhetem hogy mi alapján ajánljátok neki ezeket a kutyákat? Honnan tudjátok, hogy ő milyet szeretne, neki mi lenne a legideálisabb?
2012. febr. 3. 18:02
9/13 Mecse válasza:
Az alapján, hogy leírta a kérdésben a 4 fajtát, ami közül választani szeretne :)
Ezek közül a boxert mondanám, bár én nem hiszek abban hogy minden első kutyás "béna", lehet hogy te ügyesebb leszel mint 3284832947 másik ember akik már 4-5 kutyán "túl vannak" , szóval szerintem válaszd amelyiknek a jelleme legjobban passzol hozzád, amiben valami megfog, ne egy brancsnyi idegen ember döntse el kivel töltöd a következő 14+ évet :)
2012. febr. 3. 18:08
10/13 Mecse válasza:
S hogy miért boxer : mert az egyetlen szempont az volt hogy első kutyás + hogy egész délután rá volna szánva a mozgatásra. A boxer szerintem tündéri, mozgékony, nem kell annyira "kemény kéz" hozzá, bohókás, simulékony, nagyon okos és tanulékony, relatíve könnyen kezelhető -ami szerintem nem hátrány első kutyinál- :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!