Használt autó vásárlás?
A kérdésem az lenne,hogy ha veszek egy használt autót mi az amit el kell intézni biztosításon,átíratáson kívül? És mennyibe kerül mindezek elintézése,mi a végösszeg (mire ténylegesen az én autóm és már nincs vele kapcsolatos intéznivaló )ha teszem azt 160 ezerért vásárlom az autót?
A válaszokat köszönöm szépen! :)
Nem az árától függ:
A kalkulátorban kiírt összegen felül a biztosítás jön még rá.
És 160.000 forintért nem nagyon lehet olyan autót kapni, amin legalább egy kicsit ne kelljen dolgozni, pl. olajat meg szűrőket , esetleg vezérlést cserélni.
1.válaszoló,köszönöm.
2.válaszoló,szükségem van egy autóra és sajnos csak ennyit tudok rászánni.160ezerért nagyon sok olyan autót találtam,ami a célnak megfelelne teljesen jó állapotban lévők..nem tuning showra akarok járni,meg nem is jampizni kell...
3.válaszoló,google-n nem találtam kielégítő választ a kérdéseimre, egyébként tudtommal ez az oldal GYAKORI KÉRDÉSEK, gondoltam van olyan segítőkész ember,aki esetleg már vett használt autót és tudja mindezek folyamatát..és nem mr tuning bmw apuci kisfiára gondolok akinél 800ezer alatt egy autó nem is autó,mert neki nem az a lényeg,hogy elvigye ából bébe,hanem,hogy mennyire raj...amúgy meg nehogy már baj legyen,hogy felteszek egy kérdést egy olyan oldalon aminek ez a funkciója..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!