Lányok olyan papucsban ami magassarkú vagy tűsarkú tudtok vezetni? Ha igen akkor hogyan és milyen autót, ha nem akkor miért nem, írjátok le köszi.
Én Toyota Yarist vezetek ,a magassarkú cipőkkel nincs gond általában ,de a napokban próbáltam a magassarkú papucsomban
abban nem bírtam ,le kellet vegyem és mezítláb vezetnem tovább. Írjatok tippeket ,hogy csináljam vagy hogy ne. Köszike.
Ha nagyon akarnék tudnék, de nem szoktam. Teszek a kocsiba egy váltócipőt, inkább, kényelmesebb. Azért nem szeretek főleg magassarkú papucsban, mert csúszik benne a lábam. A cipő meg kényelmetlen. Egyébként tényleg nem szabad, mikor még jártam vezetni, papucsban mentem, az oktatóm leb.szott érte.
22/L
Szia, én sima lapos papucsban tudok vezetni, magassarkúban csak ilyen 5-6centisben próbáltam abba semmi gáz nem volt, a 9centis tűsarkú cipőmben nem is próbáltam. Inkább nem kísérletezek vele..:S És egy Skoda Octaviat vezetek.
20/L
Én is vezettem már papucsban és magassarkúban is. Nem olyan gáz. De legjobb a sportcipő, ez tény. Am fiat stilot és fiat bravot vezetek.
L/18
Ezt lehet tolni mezítláb ,bakancsban,surranóban,papucsban magassarkúban,sportcipőben,klumpában,műlábbal.....stb.
Mondjuk 1 picit nagyobb hely kell neki,mint 1 normál személyautónak,de az 5 milliméter vastag,acél lökhárító segít a terep átrendezésében.
Fékaszisztens.
Arra találták, ki hogy aki ABS-es nélküli autóhoz van szokva az is merjen agresszíven vészfékezni.
Nem bíznék benne. Inkább mezítláb...
Örök divat...
már vagy negyven éve megunhatatlan erotikus fotótéma tűsarkú papucsban autó előtt pózolni.
Nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!