Okoz-e gondot vezetésnél a magassarkú cipő?
én próbáltam vezetni magas sarkú csizmában, de nem volt túl jó, mert nem éreztem biztonságosnak a vezetést.
Nem azzal volt gond, hogy egyenes úton nyomom a gázt,hanem azzal,amikor városban vezettem, lámpák, váltogatások,lassítások, parkolás, a ,,finom" mozgások.
Próbáltam magas sarkú szandiban is, de az sem volt jó, ahhoz meg lusta voltam, hogy átvegyek egy másik cipőt, így inkább zokniban vagy mezítláb vezettem, bár először az is furcsa volt, de könnyen megszoktam.
Abban vezess,amiben biztonságosnak érzed a vezetést. Biztos van olyan,akinek magassarkúban is megy, de az nem én vagyok...
én egyszer tűsarkúban ültem motorra :D azóta soha többet! kín szenvedés volt :D meg egy kivételes alkalom. amúgy esküvőre mentem.
amúgy mindig csizmában vagyok. van olyan ami kévony-lapostalpú és egy másik, aminek kb 5 centis sarka van, de ilyen "teltsarok", vagy minek mondjam :S
am. enduróm van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!