Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerülne egy 50-es...

ApriliAss kérdése:

Mennyibe kerülne egy 50-es papirokkal rendelkező 125-ös gyorsaságit le rendszámoztatni? Egyáltalán le lehet papíroztatni vagy már nem?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 14. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha se gépkönyve se semmilyen papirja nincs gyakorlatilag eselytelen....meg ertelme sincs mert többe lenne mintha vennel egy eleve papirost
2017. ápr. 14. 10:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Sajna semmilyen papirja nincs... csak egy 50-es adásvételi és kész... De már annyit rá költöttem hogy nem akarom azt a pénz a jardnak adni ha megállítanak... Mert nem hiszem hogy nem veszik észre azt hogy nem egy 50-es segédmotor...
2017. ápr. 14. 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha idehaza volt valamikor forgalomba helyezve, akkor van rá lehetőség, de sok időd és pénzed megy majd rá. Ha külföldről hozták be, ott a papírokat eldobták, kivonatták, vagy netán lopták, és így került be az országba, akkor is van rá lehetőség, ami még több idő és még több pénz, viszont ha lopott és körözött, akkor búcsút inthetsz neki.

(Annak idején én vettem egy autót, eladtam, aki megvette ő is eladta, és egy rendőr vette meg, akinél kibukott, hogy a kocsi Finnországból volt lopva, mikor én vettem, még nem voltunk Úniósok, mikor a tőlem megvevő tovább adta a rendőrnek, akkor már Úniósok voltunk, és kibukkott a dolog. Én nem tudtam róla, mert lepapírozva vettem meg a kereskedőtől, de hozzám is elvezettek a szálak, mert a rendőr elkezdte felgöngyölíteni az ügyet)

2017. ápr. 17. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!