Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 9k-ért fiatalos, "sportos" autó?

9k-ért fiatalos, "sportos" autó?

Figyelt kérdés

Dízel(tudom a dízel nem sportos..) és benzines is érdekel.

Golf IV-ket nezegettem.

Évi 10ezer-nél többet nem mennék.

2017. ápr. 13. 10:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Golf 4 alapján ez 900k lesz szerintem.
2017. ápr. 13. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:

A Golf mióta sportos? Tipikus nyudíjas kocsi, attól függetlenűl, hogy gyártották R32-es változatban is. De az is csak sleeper-nek nevezhető.

Én Mazda MX-5-öt ajánlanék. Bár ennyiért csak a kínálat aljából lehet válogatni.

2017. ápr. 13. 13:50
 13/17 anonim ***** válasza:
golf 4 4-500ezres kategória, így nem hiszem hogy 900ért azt venne, azért már V is van
2017. ápr. 13. 14:12
 14/17 A kérdező kommentje:

900.000-re gondoltam.

Úgy látszik itt mindenki milliomos.:D

Már ennyi pénzért sem lehet valakinek igénye.:D

Köszi a válaszokat!

2017. ápr. 13. 14:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Igenyeid lehetbek,csak mint kiderult amit leirtal meg amit gondolsz koszono viszonyban sincsenek egymassal.......legalabbis a dizel 4-es golf meg a sportosság......kb mint sztalin meg a jóindulat...
2017. ápr. 13. 14:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Dehogy nyugger autó - a Golfot fiataloknak gyártották.

A chippelt 1.9 tdi Golfokkal száguldoznak a fiatalok még most is. Benzinesben az 1.8T is elég jól szaggat de sima szívó 1.8-as is megfelelő lehet. Annyi hátránya van hogy a kategóriában a Focusnak van a legsportosabb futóműve.

2017. ápr. 13. 14:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Lassan a 6-os Golfunkat nem mondanam fiatalosnak, a sportossag pedig sosem jutott eszembe rola :) Nem tudom biztosan, de gondolom ennyibol ki kellene jojjon egy Mazda 3, arra meg talan ra lehet mondani, hogy legalabb fiatalos, megha sportosnak szerintem az sem nevezheto.
2017. ápr. 13. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!