Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kárt tehet az autómban a...

Kárt tehet az autómban a közel 150 kg-os barátnőm súlya?

Figyelt kérdés
Nem akarok bunkó lenni, nem arról van szó, hogy nem szállhat be ha nem fogy le.. Az oké h amikor ki meg be száll nyikorog a kocsi, de azt vettem észre, miután egész nap az utómba ült, hogy másnapra furcsa hangja lett aztán újra jó lesz. Ha megitn beszáll, akkor egy darabig megint. Nem új az autó, mivel lehet a baj? Vagy ennyi kilót egy súlyponton megérez szegény autó??

2017. ápr. 11. 13:15
1 2
 1/13 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Sírok rajtad :'D

Ne a kocsi miatt aggódj hanem magad miatt ha meg akar lovagolni :D

2017. ápr. 11. 13:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hátra ültesd és középre. A súlyelosztás miatt.
2017. ápr. 11. 13:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Cseréld le két másikra, vagy akár háromra. Ha nem, akkor vegyél egy tankot, az birja.
2017. ápr. 11. 13:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom h mondjam meg neki h hátra üljön be... azt gondoltam van valakinek tippje h mit kellene megerősítetnem az autóba...legnéscsillapító??
2017. ápr. 11. 13:40
 5/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
Más baja van az autódnak. Én voltam 150 kiló, és azon kívül, hogy esetleg hamarabb kiültem az ülést, semmi más baja sem lett az autómnak. Még amikor kisebb volt, annak sem (mondjuk akkor kevesebb voltam én is).
2017. ápr. 11. 13:40
 6/13 anonim ***** válasza:

Azért remélem nem egy szétkorhadt valamid van, mint nekem. :)

Ha az enyémbe beülne, nyelnék előtte kettőt, az biztos.

2017. ápr. 11. 14:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Vedd ki ideiglenesen az első ülést és mondjad, hogy oda van javítatni mert eltört a felfogatása. Akkor hátra ül.

És valószínű, hogy ott is marad mivel biztos gondolja, hogy a súlya alatt tört el az ülés.

2017. ápr. 11. 14:12
 8/13 veterán vas ***** válasza:
Ugye nem egy kispolszkival szedted föl a barátnődet? ;)
2017. ápr. 11. 14:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Kárt tehet a 150kg-os barátnőmben az 1500kg-os autóm? :)
2017. ápr. 11. 14:42
 10/13 anonim ***** válasza:

Honnan tudjátok, hogy a kérdező hím nemű? :)

Amúgy ennyit ki kellene bírnia. Én is 120 kiló körül vagyok és 272.000km óta ülök az autómban (jó, mikor vettem akkor csak 90-100 voltam), de nem vettem észre, hogy ez gond lenne neki. Még az ülés sincs "kiülve".

2017. ápr. 11. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!