Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem emlékszem, hogy hol...

Nem emlékszem, hogy hol húztam meg az autóm. Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
Most vettem észre, hogy kicsit meg van húzva az autóm, de nem tudom felidézni, hogy mikor, hol történhetett (lehet nem is én voltam a hibás). Ha esetleg megtalál a másik autó, akkor mi a teendő? Illetve, hogyan tüntethetnék el egy kb. 5cm-es festék kopást? (ugyanis kb.ennyi a látszata, hogy meghúztam)

2017. ápr. 9. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rá esély a karcolás eltüntetésére. Viszont arra nagy esély van, hogy a másik autó megtalál (már ha az volt a bűnös)
2017. ápr. 9. 18:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ha esetleg én voltam a hibás, akkor tudok valamit tenni?
2017. ápr. 9. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, kifizetni a kárt.
2017. ápr. 9. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:

100%, hogy ennek már nem lesz következménye.

A javítást pedig ilyesmire szakosodott szervízben érdemes csináltatni, házi praktikákkal mégjobban elcsúfítod.

2017. ápr. 9. 19:26
 5/10 A kérdező kommentje:
Nyílván kifizetném, ha tudom hogy én voltam, de sajnos nem rémlik, illetve Pesten nehéz lenne megtalálni, elég sok helyen jártam mostanság... Ezért is kérdeztem, hogy mit lehet tenni, mert nem szívesen csesznék ki mással...de köszi a választ!
2017. ápr. 9. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Ne rágódj ezen! Csináltasd meg és kész.
2017. ápr. 9. 20:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenképp megfogom! Csak furdal a lelkiismeret, hogy mivan ha az én hibámból történt és egyszer csak betalál valaki hogy látta az esetet vagy ilyesmi és én meg n tudok mit mondani, mert nem emlékszem rá
2017. ápr. 9. 20:12
 8/10 BiTOPro97 ***** válasza:
Akkor az is fizetheted ennyi. Csak ne légy balek, nehogy valaki kiszúrja a hibát és azért találjon meg! Ezért jobb, ha mielőbb megcsináltatod szakszervízben.
2017. ápr. 9. 21:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha te húztad meg, akkor azt észrevetted volna, bár mostanában már azon se csodálkoznék ha nem.

Nagyobb az esély arra, hogy amíg parkoltál valahol, valaki már ment az autódnak.

2017. ápr. 9. 21:33
 10/10 BiTOPro97 ***** válasza:
Ha valaki jelentkezik, hogy te húztad meg az autóját kérj hívatalos jegyzőkönyvet róla, hogy hol és mikor dátummal és a többi!
2017. ápr. 10. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!