Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autót válasszam, kinek...

Melyik autót válasszam, kinek mi a tapasztalata? Audi a6 2. 0tdi dpf/2.7dpf 2009, ford mondeo 2. 0 tdci/2.2tdci 2009?

Figyelt kérdés
A fent említett 2 autó és azon belül 2 különböző motorral felszerelet közül melyik a jobb és mi a tapasztalataitok?

2017. ápr. 7. 16:42
 1/6 anonim válasza:
tdci-t semmikép többet költesz rá mint egy audira (szervizeltünk párat katasztrófa a konstrukció), szerintem 2.0 tdi szerintem bár nekem azzal nincs tapasztalatom csak a 3.0 v6 tdi-vel (225 lovas részecskeszűrő nélküli) imádtam megkérte az árát hogy mindennap menetkész legyen akárhova is (ebbe nem 10e egy olajcsere :D) de mivel 2009es autóról van szó gondolom ezzel tisztába vagy
2017. ápr. 7. 20:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Egyébként 2005 ford focust cserélnék le 1.6 tdci motorral. 6 éve van nálam, szerencsém van nem volt gond vele! Az a baj mind a 2 audi konstrukció dóc azaz részecskeszűrős... maximum kikiktatom! :)
2017. ápr. 8. 07:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocs nem dóc hanem dpf t9 szórakozik! :)
2017. ápr. 8. 07:40
 4/6 anonim válasza:
3,0 v6 tdi 225 lovason nem gondolkodtál?:) dpf nélküli és egyáltalán nem olyan rossz motor mint mondják vagyis is de ugyan olyan rossz mint az összes amit nem szervizelnek rendesen
2017. ápr. 8. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Hány TDCI-s autód volt első? Nyugodtan vehetsz egy karbantartott tdci Mondeot... Jelenleg két Ford autónk van,egy 2015-os 2.0 tdci 180 LE Dízel és egy 1.6 bezines Focus.Évente olyan 50000-60000 km utazunk a dízelekkel(ezelőtt egy mk4 2.0 tdci 140 LE Mondeonk volt,a legelső tdci pedig egy 1.8 101 LE-s Focus volt). Rengeteget utazunk hosszú utakra, mas országokba,soha nem volt gond velük. Ami fontos: jó minőségű üzemanyagot és szűrőt igényelnek.Jó autóvásárlást és balesetmentes autózást kívánok, bármelyik autót is veszed.
2017. ápr. 8. 20:58
 6/6 A kérdező kommentje:
3.0 nem gondolkodtam, de utána nézek! Ford az első autóm, mivel nem volt vele gond, így ezért gondolkodom a mondeon, de az a6 kombi audi is tetszik. Köszönöm szépen válaszaitokat!
2017. ápr. 9. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!