Melyiket válasszam: VW T3 vagy T4?
Kb. 400 ezerig keresek autót. Előre mondom: tudom nem sok pénz, de csak hobbi célra veszem, illetve felújításra. Tehát nekem a 3-as külsőre jobban tetszik, meg én a retro kocsikat szeretem, de azon csodálkoztam, hogy a 4-esek olcsóbbak. (mindegy most a kilométeróra). Miért van az hogy egy elvileg fejlettebb, fiatalabb kocsi olcsóbb egy idősebb társánál? Talán a t3 megbízhatóbb?
Előre megkérek mindenkit, hogy "Gyűjts még rá" "Ennyiért nem autó" "Roncsot kapsz ennyiért" meg hasonló válaszokat nem kérek. Köszönöm
Hiába csak egy generációváltás van közöttük, ég és a föld a két autó, össze sem hasonlítható. A T3-masok már most kultautók, gyűjtői darabok kezdenek lenni. Talán még most lehet ésszerű áron megvenni, és nagyon jó befektetés, mert pár év múlva megtöbbszöröződhet az értéke (nézd csak meg, mennyibe kerülnek a T2-esek). A T4 is nagyon jó és tartós autó, nincs még egy kisbusz, amelyik ilyen sokat elmegy, ezekkel még mai napig járnak Angliába is sokan. De amúgy már semmi különös nincs benne, nem lesz soha olyan hatalmas értéke, mint egy T3-nak lesz nemsokára.
Szóval: retrózni T3, munkára T4.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!