Klopusz kérdése:
Nyári gumi? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Új szett nyári gumit kell vennem Chevrolet Lacetti kocsimra (195/55 R15). Családi autó, normál használat (évi 10.000 km).
Túl nagy a választék, ezért nem tudom, melyiket vegyem meg? Amiket néztem: Hankook Ventus Prime 3 K125, Semperit Speed-Life 2, Barum Brauvis 3HM.
Esetleg valamilyen Vredestein vagy Continental gumi?
Minden ötletet, tippet, segítséget megköszönök!
2017. márc. 18. 16:07
1/8 anonim válasza:
Ha van pénz, akkor Continental, Dunlop, Vredstein jó választás, ha nincs, akkor Barum vagy Hankook.
2/8 anonim válasza:
ilyen és ekkora autóra nem tennék prémiumot. Hankook tökéletes.
3/8 anonim válasza:
Mindegyik felsorolt márka és típus egy erős középkategória szerintem, kivéve a Continental, ami prémium. Évi 10000 km-re jók ezek a közepes gumik is. Kérdés, hogy mennyi az árkülönbség ebben a méretben. Vannak méretek, ahol 20000 Ft-tal drágább a prémium garnitúra, szerintem annyit megér. Valószínűleg később öregszik, így ennyi futás mellett hosszú távon behozza a különbözetet, és nagyobb biztonságban leszel.
4/8 anonim válasza:
Az 1-es és a 2-es is jól mondja !
Én a Continentált venném meg.
5/8 Tomcatters válasza:
En most vettem Hankook ventus prime3 k125 ,utananeztem millio meg 1 tsztnek ,semmivel nem rosszabb mint egy continental vagy bridgestone ...stb sott vizesen megelozi a ciontinentalt :D Korpalyan 1 helyezest ert el bridgestoone es continental elott :D Csak azert olcsobb ,mert nem olyan felkapott marka :D
6/8 anonim válasza:
Nekem Semperit van 205 55 16 os, nagyon meg vagyok elegedve, volt Conti is de semmi kulonbseget nem ereztem, pedig eleg dinamikusan vezetek, egyszer feltettem valami kínait kb egy hetig, na ott eg es fold volt a kulonbseg,
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát és segítőkészségét!
Valószínű a Hankook lesz a befutó, ha jól emlékszem, eredetileg is az volt rajta.
2017. márc. 19. 16:53
8/8 anonim válasza:
Sebringnek van a 401-es mintázatu gumija. Michelin gyártja, csak az oldalára Sebring kerül, viszont az eljárás, gyártástechnológia, keverék, az mind Michelin. Árban olyan 12-13 ezer körül megy. Haverom autóján ilyen van, tegnap mentem vele esőben, rohadt jól tapadt, őszintén megmondom, hogy a saját Pirelli PZero szettem tapadásával vetekszik, kanyarban is remek nagy tempónál ez a Sebring.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!