Melyiket válasszam?
Már régóta a Bmw e90-t nézegetem,akármilyen autót elkezdek nézegetni az e90-hez jutok.
Az volt az elsődleges,hogy lehetőleg mai,újabb darab legyen.
Tetszik az e46 és e39 is. Csak nem tudom,hogy megérné e közel200 lóerős 20 éves autót fizetgetni,mint mondjuk egy újabb esetleg nem prémiumot. Mennyire adná a jót és luxust (?!) egy 20 éves 5-ös mint más újabb,mondjuk egy skoda octavia.
Az e 90 nem, új jobban tetszik,mint egy e46 .
Többnyire oda szoktam jutni,hogy jobban járnék egy olcsóbb,fiatalabb nem prémiummal,mint az e90-el, de mindig oda jutok,hogy az e90 szép jó,sokan használják és inkább 10 éves 163-lóerős jó kocsit választanak,mnt egy uj 90 lóerős akármi,mert 10 évesen a bmw is jobb, mint egy szalonból kigurult nem prémium.
E39 benzinest be lehet vállalni. Dizelt inkább már nem mert sok bennük már a km hahun. Igaz szüleimnek van egy 525d 270e km-el.
E90bol meg 320d vállalható. Bontott cucc lesz ám hozzá. Sok különbség nincs motorikusan az E46 és 90 között, csak az E90 második generációs common rail rendszert használ. Benzinből az E90 325 alatt nem jó. Ez és efölött bármi vállalható. Fenntartasa: legjobb tudásom szerint olcsóbb mint egy Audi. Futomure kell figyelni es az olajcserekre. Üzemanyag pedig alapvető, hogy nem kannazott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!