Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Akarok venni egy 125ccm-is motort,de nem tudom hogy egy gyorsaságit (pl:. Honda ns 125,cagiva mito stb...)vagy egy cross/enduro.közlekedni akakarok uton és ha lehet terepen de ugye az utobbi csak enduroval de szeretem a gyorsaságot.melyiket választanátok. Vagy ha irnátok gyors endurokat akkor azt megköszönném.

2017. febr. 22. 19:49
 1/7 BiTOPro97 ***** válasza:
Összegkeret? Utólagos tuninggal számolsz-e? És még számos más kérdés van, fenntartásra szánt keret, milyen motoros tapasztalattal bírsz?
2017. febr. 22. 21:26
 2/7 A kérdező kommentje:
400000ft-ot szánnék rá a motorra.tuningolni nem szánom,legalábis egyből.meg nem mindegy hogy ki tuningolja.kontár vagy aki ért is hozzá.ráadásul nem tudom mennyibe kerülne.motorozni tudok,terepen is.
2017. febr. 25. 12:47
 3/7 BiTOPro97 ***** válasza:
A Yamaha DT 125 az egyik, a Honda CBR 125 a másik célra egy-egy tömeg modell.
2017. febr. 25. 19:53
 4/7 A kérdező kommentje:
A tuareg az milyen?
2017. febr. 26. 19:36
 5/7 BiTOPro97 ***** válasza:
Az Aprilia Tuareg felejtős.
2017. febr. 27. 21:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Miért?
2017. márc. 11. 17:52
 7/7 BiTOPro97 ***** válasza:
Mert akinek volt csak panaszkodott rá. Nem vagyok negatív ember, amikor valamit már csak szidnak sokan, akkor ott elég nekem. Hogy az gagyi. MB ML-ekkel voltak így. Sorban adták el és ültek át X5, nagy japán és más USA piacra tervezett, de nem Amerikában gyártott SUV-okba, de sokan premium terep járokba. Ja aztán mellé egy MB S limusine, MB CLS Shooting Brake és ilyenek. Csak X5 mellé nem jött másod autó. Jó ők is aztán úgy vették az autót mint a többség a fehérneműt.
2017. márc. 13. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!