Normálisak az autóm alábbi hangjai? A videók címében szerepel az aktuális szituáció amire figyelni kell. Linkek lent.
1.Normális ez a hang álló helyben, MELEG motorral 4800-5200as fordulaton?
2. Mi lehet ez a kelepelő hang? Hidrotőke? Mennyire vészes szerinted? Más rendellenes hangot esetleg hallasz a videóban,amit a motor ad ki?
3.Elindulás,váltásnál,húzatásnál(2esbe 30ig,stb...) Ilyen a hangja. Szerinted normális?
4. A garázsomba tolatok,a első kerék megakad a küszöbön,csak kuplunggal nem megy át rajta kell a gáz is 2000es fordulatig. Nem fura az erölködés hangja a motornak?
Légyszi ne nézzetek hülyének. :) Első autóm nagyom féltem. Már 17 euret beleraktam. 231000kmel vettem.
Ha úgy gondolod, hogy valami nem jó, akkor fordulj szerelőhöz, kérdezd meg tőle.
Mi laikusok erre nem tudunk válaszolni biztosan.
1. videó: van egy kis probléma, de lehet nem túl súlyos. Első körben arra tippelünk itt, hogy a vezérmű tengely bal oldali csapágyának 2-es és 3-as görgője kevés kenés lehet. A 2esben bitosak vagyunk, a 3as még vitatárgya.
2.videó: igen, mi is a hidrotőkére gondolunk, aztán a szőlőtőkére ( megyünk majd kocsmázni ), de tisztán hallatszik - és szerintem te is elismered - hogy az 1-es henger, kipufogószelepüléke bizony 3 nanméterrel már a gyári tűrést meghaladóan megkopott. Ezt gondolom te is észrevetted csak nem akartad az inspekciót megzavarni.
3. Normálisnak normális de annyira még se jó. A petrolkémiai labor szerint a benzin molekuláris szerkezete instabillá válhatott, mindenképpen meg kellene vizsgálni a szénláncok összetételét. Annyit azért megjegyeznénk, hogy az összehívott konzílium egyik tagja hangsúlyozza hogy szerinte be kellene vonni az ingolstadt-i kapcsolatunkat egy konzultációba...
4. Videó: nagyon jó hírünk van! A szonár csoport kiértékelte a hangfelvételt és úgy tűnik garázsod lakója a rég kihaltnak hitt magyar vereckei üregi pocok! Tisztán hallatszik a pocokok család "dürgése". Már értesítettük David Attenborough-ót aki a holnap reggeli géppel érkezik. Hamarosan felkeres majd a BBC és Kudlik Júlia is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!