Milyen autód van? Mennyi idős, kmóra állása? Meddig tervezed használni, mikor cseréled le? Gyakran cseréled az autód? Csak kíváncsiság. : )
Mercedes 190D 2.5 Diesel 1993
Ebből következik, hogy 24 éves :D
Kevés km van még benne, nemrég lépte át a 400.000-et.
Nem tervezem lecserélni, ennél megbízhatóbb autóval én még nem találkoztam....
Remélem 30 éves koráig tudom használni vagy tovább, ha pedig felújítom akkor cél az 1 millió km.
Előtte volt sokkal fiatalabb német meg francia kocsim is meg ismerősöknek is sorra hibásodnak meg a pár éves autócsodái ez meg elmegy a világ végére is.
Ha tudtam volna, hogy ez az autó ennyire jó akkor már rég megvettem volna és nem szenvedtem volna előtte a többi kocsimmal...
2 évente cserélem. Hatalmas hülyeség, tudom, de nagyon autóbolond vagyok. És így legalább nem bukok sokat rajta.
Most adtam el egy 2007-es Audi A6-ot, 350 ezerrel. Azért, mert akarok venni egy 2011-12-est. De addig marad a már rég velem lévő, 25 éves BMW-m :D
1, Bmw e46 320D '98. Megválok tőle, hiányozni is fog kicsit.
2, Mercedes E320 cdi 2000. Ettől is megválok pedig jó lenne ha maradna :(
3. Bmw e46 316i '02. Ez marad hosszútávra szaladgálós autónak amíg nem kezdek újra autókat venni. Jó kis gép nagyon.
Ford Focus kombi, 1.6TDCi.
2005, szóval 12 éves és ezalatt 319000 km-t tettem bele (újonnan került hozzám).
Használom amíg szét nem hullik vagy nagyon gazdaságtalan nem lesz üzemeltetni. Most kezd rohadni, de egy rendes lakatolás-fényezés kombót bevállalok idén.
Nálam az autó állandó, a motorkerékpárok cserélődnek minden évben. :)
Szia.
Nekem Opel Vectra A -m van. 24eves. 7.eve van nálam. 415ezer km van benne kb. Első kocsi cserélve nem lesz. Max 2-3év mulva veszek mellé egy másik autot. Opel Insignia -t.
Üdv 27N
207-es Rözsó, 1.4-es benzin, 5 ajtaja van nekije.
2008-as év eleji, kereken 80 ezer van benne.
Tavaly áprilisban lett megvásárolva. 5 évig nem tervezem
még lecserélni. Elégedett v-ok vele. Eddig csak egy ezres
Swiftem volt, azt közel 3 évig használtam (17 éves volt),
szóval túl gyakran nem cserélek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!