Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt az autóemelőt hogyan kell...

Ezt az autóemelőt hogyan kell használni?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyenem van, a jobboldali része az nem áll meg, hanem ledől. Valahogy belehet akasztani?

2017. márc. 18. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Alul van a talpa. Raallitod, a tekerovel meg emeled.
2017. márc. 18. 18:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen emelőt csak olyan autókon tudod használni, ahol a küszöb alá (ritkábban a küszöbbe) zárt emelőbak van hegesztve. Bele kell tolni teljesen, kifelé dönteni az "oszlopot", majd úgy letámasztani és tekerni. Ekkor nem tud lehajlani a csuklós kar. Lehet úgy is emelni, hogy függőlegesre állítod az oszlopot, de ne lepődj meg, ha benyomja a sárvédőt vagy ajtót a teteje.

Persze ez csak akkor igaz, ha nincs porrá rohadva a küszöb és még valami összetartja az emelőbakkal. Láttam már emeléstől megrogyó küszöböt és leszakadó emelőbakot is.

2017. márc. 18. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lada emelő ha jól látom. Csak ladához használható, máshoz ne is próbáld.
2017. márc. 18. 18:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocs, Skoda 120L emelő is ilyen, máshoz nem is lehet használni, képtelenség... Ladának nem tudom milyen volt de kisiskolásként ilyennel emelgettem anno a Skodát, egyszer alábújtam és kiszakadt a küszöb, fél centire volt a fejemtől :) veszélyes. Krokodil emelőt használj.
2017. márc. 18. 21:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor inkább ezzel nem szenvedek. (:
2017. márc. 19. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!