Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri első autónak Trabant...

Megéri első autónak Trabant 601, ha ingyen jutok hozzá egy jó állapotúhoz?

Figyelt kérdés

Mindig is szoci autót akartam ha elsőről van szó, és nem is használnám sokat, havonta 3-4x

Mindig is jobban vonzott a 2T

2017. márc. 29. 14:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
90%

amúgy nagyon kritikán aluli ez az oldal mivel azt írtam le amit a való életben én magam tapasztaltam, ezért jól lepontozzák a válaszom, akik meg idefírkálnak alaptalan marhaságokat azt meg hasznosnak tartják...

de egészségetekre...

2017. márc. 30. 17:12
 22/25 anonim ***** válasza:
7%

"hogy tolna le valami hulladék mopedauto ami megy 40-el? Egy jól beállított Trabant kiviszi a 120"

A mopedautó irónia volt te sötét ,de kb ezt minden letolja. Arra a 120 ra meg nem nagyon adnék,bicikli is tud gurulni annyival lejtőn,de menetbiztonság meg stabilitás FÉK (!!) futómű már nincs hozzá. Megnézem azt a "jól beállított" 26 lovas csodagépet ,hogy menne az egyhuzamban 120 at tartósan . érdekes itt akik annyira mellette vannak,akkor miért nem azzal járnak? Mert fele ennyi trabantot nem látni az utakon mint amennyi bolond itt ugrál érte. Persze ha neked ez tetszik vedd a szart,de azért nevetséges itt ilyen álmokat kergetni h ez jobb a suzukinál vagy bármilyen más autónál..

2017. márc. 30. 18:01
 23/25 anonim ***** válasza:
6%
A "szutyukit", meg senki nem isteníti,csak nem vette be a gyomrom (gyomrunk) h az ócska konzervdobozod " vezetési élményt" nyújt .. Vegyél trabantot,illik az intelligenciádhoz,csak majd ne a "szutyukim" előtt füstölögjél vele 65 el az autópályán.
2017. márc. 30. 18:06
 24/25 anonim ***** válasza:
A Trabantot a Simsonnal nem érdemes összehasonlítani, annál a Trabant fényévekkel komfortosabb, gyorsabb
2017. ápr. 2. 20:15
 25/25 anonim ***** válasza:

'szutyukim"

Azert nezz meg egy jo Suzukit es egy trabantot, es menj mind a kettovel. Lehet utana te se ulsz vissza szivesen a trabantba.. :D

Felreertest elkerulve semmi bajom a trabantal, de unalmas mar, hogy minden marka fikazza a masikat. Kinek a Pap, kinek a Papne! ;)

Kerdezo:

Ha mondjuk ingyen megkapod,kb. 70 az eredetiseg v. es az atiras.

Szerintem azert biztos van rajta mit lakatolni, hisz azert mar oregek, es nem hinnem, hogy mostanaban koltott volna ra a szomszedod.

Tehat en csak akkor vagnek bele, ha tenyleg imadnam a trabantokat, de van egy olyan erzesem, hogy nem veletlen irtad ki a kerdesedet..

Szamolj azert 250-400ezerre minimum a felujitasra, ha tenyleg szepen meg akarod csinalni.

2017. ápr. 23. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!