Megéri első autónak Trabant 601, ha ingyen jutok hozzá egy jó állapotúhoz?
Mindig is szoci autót akartam ha elsőről van szó, és nem is használnám sokat, havonta 3-4x
Mindig is jobban vonzott a 2T
amúgy nagyon kritikán aluli ez az oldal mivel azt írtam le amit a való életben én magam tapasztaltam, ezért jól lepontozzák a válaszom, akik meg idefírkálnak alaptalan marhaságokat azt meg hasznosnak tartják...
de egészségetekre...
"hogy tolna le valami hulladék mopedauto ami megy 40-el? Egy jól beállított Trabant kiviszi a 120"
A mopedautó irónia volt te sötét ,de kb ezt minden letolja. Arra a 120 ra meg nem nagyon adnék,bicikli is tud gurulni annyival lejtőn,de menetbiztonság meg stabilitás FÉK (!!) futómű már nincs hozzá. Megnézem azt a "jól beállított" 26 lovas csodagépet ,hogy menne az egyhuzamban 120 at tartósan . érdekes itt akik annyira mellette vannak,akkor miért nem azzal járnak? Mert fele ennyi trabantot nem látni az utakon mint amennyi bolond itt ugrál érte. Persze ha neked ez tetszik vedd a szart,de azért nevetséges itt ilyen álmokat kergetni h ez jobb a suzukinál vagy bármilyen más autónál..
'szutyukim"
Azert nezz meg egy jo Suzukit es egy trabantot, es menj mind a kettovel. Lehet utana te se ulsz vissza szivesen a trabantba.. :D
Felreertest elkerulve semmi bajom a trabantal, de unalmas mar, hogy minden marka fikazza a masikat. Kinek a Pap, kinek a Papne! ;)
Kerdezo:
Ha mondjuk ingyen megkapod,kb. 70 az eredetiseg v. es az atiras.
Szerintem azert biztos van rajta mit lakatolni, hisz azert mar oregek, es nem hinnem, hogy mostanaban koltott volna ra a szomszedod.
Tehat en csak akkor vagnek bele, ha tenyleg imadnam a trabantokat, de van egy olyan erzesem, hogy nem veletlen irtad ki a kerdesedet..
Szamolj azert 250-400ezerre minimum a felujitasra, ha tenyleg szepen meg akarod csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!