Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit mondtok a Trabant 1.1...

Mit mondtok a Trabant 1.1 kombirol?

Figyelt kérdés

mi a véleményetek,

tapasztalatuk a TRabantrol (1.1)

első autónak jó-e

ilyet ne = 4 kereke van, üvegszálas kaszni

2017. márc. 17. 17:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
34%

20 éve azt mondtam volna, hogy 1. autónak tökéletes.

2017-ben hagyjuk már a Trabantot.

2017. márc. 17. 17:33
 2/23 anonim ***** válasza:
31%

Valaha volt ilyen. Próbálták életben tartani a halva született kétütemű Trabantot némi modernizálással, VW -licenc négyütemű motorral.

Ma már semmilyen szempontból nem alkalmas autópótlónak sem.

2017. márc. 17. 17:58
 3/23 anonim ***** válasza:
47%

Halva születettnek azért én nem nevezném a kétüteműt, kb. 30 év alatt 3 milliót gyártottak belőle.

A négyütemű ellenben tényleg az volt.

2017. márc. 17. 18:14
 4/23 anonim ***** válasza:

A 30 millió példány politikai döntés volt, és nem igazolja a kétütemű létjogosultságát. Már a WV Polo megjelenése előtt megszületett valami négyütemű háromajtós koncepcióautó, de a pártvezetés bezúzatta, a nyomait is eltüntette.

Valamikor a 1930-környékén számított korszerűnek, az egyszerű szerkezet és az akkori viszonyok közötti megbízhatóság miatt.

A motorblokk a lökettérfogat növekedésétől eltekintve gyakorlatilag végig ugyanaz a régi, háború előtti konstrukció maradt.

Sőt, az ebben a cikkben szereplő motorblokk vízhűtéses volt:

[link]

2017. márc. 17. 18:27
 5/23 anonim ***** válasza:
40%
Lassacskán már egy Opel Astrával is ciki lesz járni,hihetetlen hogy vannak még akik ennyire erőltetik a trabantot.Jó hogy már nem lovaskocsival akartok járni
2017. márc. 17. 18:42
 6/23 anonim ***** válasza:
Nem ázol,nem fázol benne,nem kell félteni malaclopás közben sem. Én nem szólom le akinek tetszik ez,de azért elég alkalmatlan a mai modern kocsik között az utakon. Faluba jarkálni jó,de napi használatra lutri.
2017. márc. 17. 20:55
 7/23 anonim ***** válasza:
30%

Trabant, még a 2T is megállja a helyét ma is. 90es utazót lehet neki tartani, nem ázol nem fázol.

Van nagy csomagtartója még a sedan-nak is.

Motorja egyszerű, pár óra alatt felújítható, még ma is bőven kihozható 50eft alatt a motorfelújítás.

Nekem ezek a mai gyökereknek gyártott új autók a cikik.

2017. márc. 17. 21:43
 8/23 anonim ***** válasza:
78%
Jó a 1.1 trabant kombi is, bár egy két alkatrésze ami se nem trabant se nem wv nehéz beszerezni újonnan. Bontva is találsz hozzá mident. De nem kell sürübben hozzányúlni mint egy újabb nyugatihoz.
2017. márc. 17. 21:48
 9/23 anonim ***** válasza:

Dehogy állja, ne viccelj már. Tartós 90 újkorában is gyilkos üzem volt neki.

Biztonság nulla, teljesítmény nulla, kényelem nulla, megbízhatósága nincs arányban a primitív egyszerűségével, mai szemmel sokat eszik, nincs már hozzá alkatrész, ha van drága, szar utángyártott, stb.

Mellette nem tudnék érvet felhozni, annak ellenére, hogy Trabanttal kezdtem, és később is volt még vagy öt.

2017. márc. 17. 21:54
 10/23 anonim ***** válasza:
Ezeknek a régi kocsiknak egyetlen hátránya van az újakkal szemben, hogy nem biztonságos.
2017. márc. 17. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!