Mit mondtok a Trabant 1.1 kombirol?
mi a véleményetek,
tapasztalatuk a TRabantrol (1.1)
első autónak jó-e
ilyet ne = 4 kereke van, üvegszálas kaszni
"Opel astra is ciki."
Volt egy hasonló esetem. Jöttem a trabival haza, egy ilyen opelastra is ciki tipusu ismerősöm stoppolt akit nagyon jól ismertem személyesen. (Lekéste az utolsó buszt)
Megálltam kérdem tőle hova-hova így gyalogosan, még 16km-re van XY város? Mondtam neki elvinném, de ne sülyedjen olyan mélyre, hogy beszáll egy trabantba :)Ott hagytam a francba.
#7 ma is megállja a helyét?
Akkor beültetnélek egybe egy budapesti csúcsforgalmi dugóban, hidegben, esőben, úgy hogy előtted és melletted 10 hasonló másik Trabant lenne. Szagold azt a tömény rák-keltő koncentrátumot, ami ezekből a zúzdaszökevényekből kijön csak két órán keresztül. Közben sem fűtés (mert az nincs neki, ha nem pörgetik), sem szélvédő páramentesítés, csak zsibbadó bal láb a betonkemény kuplungtól.
Ha szerinted ma is alkalmas, mától kezdve halálod napjáig csak Trabanttal járj.
Rajtam múlna törvényileg tiltanám be az összes négykerekű kétütemű járművet a minősített OT-rendszámosokon kívül
Tudod mit kéne betiltani? Az 5-6 liter felett fogyasztó járműveket.
Nem kellenek, 200 Le feletti autók, hogy tartsd az autópályán a megengedet 130at
Mert szerinted csak a 200 Le feletti kocsik fogyasztanak többet 6 liternél? Vannak olyan 100 Le kocsik is amik simán megesznek 8 litert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!