Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit mondtok a Trabant 1.1...

Mit mondtok a Trabant 1.1 kombirol?

Figyelt kérdés

mi a véleményetek,

tapasztalatuk a TRabantrol (1.1)

első autónak jó-e

ilyet ne = 4 kereke van, üvegszálas kaszni

2017. márc. 17. 17:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"Opel astra is ciki."

Volt egy hasonló esetem. Jöttem a trabival haza, egy ilyen opelastra is ciki tipusu ismerősöm stoppolt akit nagyon jól ismertem személyesen. (Lekéste az utolsó buszt)

Megálltam kérdem tőle hova-hova így gyalogosan, még 16km-re van XY város? Mondtam neki elvinném, de ne sülyedjen olyan mélyre, hogy beszáll egy trabantba :)Ott hagytam a francba.

2017. márc. 17. 22:30
 12/23 anonim ***** válasza:
11-es, ez mekkora kamu történet volt, szakadok..😂😂😂
2017. márc. 18. 00:01
 13/23 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest h most itt mindegyik élvez egy trabantért,elég kevés van az utakon.. Ha tényleg alkalmas a mindennapi használatra,miért nem azzal jártok? Mert én ennyi trabanttal nem találkozok ahányan itt most éljenzik..Persze a gyaloglásnál minden jobb de ki az a hülye aki ilyet megvesz,mikor ezért a pénzért opelt,suzukit,egyéb kultúráltabb autót megkap aminek nem 90 az utazója.. Röhögök ezeken a 300 ezres roncstrabant hirdetéseken is,de már tudom ,innen járnak a hülyék meg a mazohisták megvenni őket.
2017. márc. 18. 08:21
 14/23 anonim ***** válasza:
Az a 25LE meg még városban is gyatra ehhez a könnyű kasztnihoz is.
2017. márc. 18. 08:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Hova lettek a trabantok??? Mindenki beszámítatta suzukiba a 2000es évek elején.
2017. márc. 18. 08:24
 16/23 anonim ***** válasza:
Aki nem közlekedik autópályán annak miért is nem elég a 90es utazó?
2017. márc. 18. 08:26
 17/23 anonim ***** válasza:

#7 ma is megállja a helyét?

Akkor beültetnélek egybe egy budapesti csúcsforgalmi dugóban, hidegben, esőben, úgy hogy előtted és melletted 10 hasonló másik Trabant lenne. Szagold azt a tömény rák-keltő koncentrátumot, ami ezekből a zúzdaszökevényekből kijön csak két órán keresztül. Közben sem fűtés (mert az nincs neki, ha nem pörgetik), sem szélvédő páramentesítés, csak zsibbadó bal láb a betonkemény kuplungtól.

Ha szerinted ma is alkalmas, mától kezdve halálod napjáig csak Trabanttal járj.

Rajtam múlna törvényileg tiltanám be az összes négykerekű kétütemű járművet a minősített OT-rendszámosokon kívül

2017. márc. 18. 09:13
 18/23 anonim ***** válasza:
Kéthavonta egyszer látok 2T autót. Hova tiltanád már be :)
2017. márc. 18. 09:45
 19/23 anonim ***** válasza:
15%

Tudod mit kéne betiltani? Az 5-6 liter felett fogyasztó járműveket.

Nem kellenek, 200 Le feletti autók, hogy tartsd az autópályán a megengedet 130at

2017. márc. 18. 09:48
 20/23 anonim ***** válasza:

Mert szerinted csak a 200 Le feletti kocsik fogyasztanak többet 6 liternél? Vannak olyan 100 Le kocsik is amik simán megesznek 8 litert

2017. márc. 18. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!