Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri első autónak Trabant...

Megéri első autónak Trabant 601, ha ingyen jutok hozzá egy jó állapotúhoz?

Figyelt kérdés

Mindig is szoci autót akartam ha elsőről van szó, és nem is használnám sokat, havonta 3-4x

Mindig is jobban vonzott a 2T

2017. márc. 29. 14:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Le lehet ma még vizsgáztatni 2t motorja miatt?
2017. márc. 29. 18:26
 12/25 anonim ***** válasza:
Le persze. Az már mondjuk más kérdés, hogy ha rossz állapotban van, akkor megéri-e a ráköltendő pénzt.
2017. márc. 29. 18:50
 13/25 A kérdező kommentje:
Első ránézésre bal visszapillantó kell rá, de a libafos zöld festése is totál rendbe van, viasszal átmenve rajta csillogna.
2017. márc. 29. 19:00
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

"jobban élvezem a vezetését mint egy suzukinak"

Mazohista vagy akkor vagy bolond. Szívd akkor a benzinszagot ,és rángasd a kormányváltót mikor a legutolsó mopedautós is letol az útról. Teljesen használhatatlan,észszerűtlen autó napi rohangálásra ha 2 km nél többet mész.

2017. márc. 29. 19:04
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Múltkor ment előttem egy a nulláson (felmerészkedett vele a papó) ,nem szoktam én sem száguldozni de ez a 80 at nem tudta tartani,majdnem leesett az emelkedőn a kapaszkodósávból . A szagáról meg már nem is mondok semmit,mert úgyis a trabantmániások megvétózzák.
2017. márc. 29. 19:08
 16/25 anonim ***** válasza:

Szerintem első autónak teljesen jó.

Gondolom csak hétvégén kimennél vele kicsit kocsikázni.

Megtanulsz rajta vezetni, megtanulsz szerelni... ilyen kaliberű autó legjobb kezdéshez. Mert megtanulod kicsit érezni a gépet :)

Viszont ingyen tuti nem jutsz hozzá, pláne ha még vizsga sincs rajta.

Átírás+eredetvizsga+műszaki minimum 70ezer. De akkor még semmit nem kellett rajta javítani.

2017. márc. 29. 20:27
 17/25 A kérdező kommentje:

Ingyen hozzá jutást arra értettem hogy a jelenlegi tulajdonostól.

Havi 3-4x használnám, ahova Simsonnál már nem kényelmes elmenni, vagy esetleg kell valami olyat hozni venni amit motorral már nem lehet elhozni.

Azért is akarok trabantot mert mindig is szerettem a 2T autókat, meg a szoci autókat, meg szerintem nagyon hangulatos gép, van benne feeling.

2017. márc. 29. 20:30
 18/25 anonim ***** válasza:
#14: Hidd el, sokan élvezik egy Trabant vagy más hasonló autó vezetését is. Most ez jutott eszembe így hirtelen: https://www.youtube.com/watch?v=psTwCenB5W8
2017. márc. 29. 20:51
 19/25 anonim ***** válasza:
De ha ennyire rá vagy indulva a Trabira akkor minek kérdezel?? Gyakorlatilag leszarod az ellenzők véleményét. Miért csinálsz belőlük hülyét? Azért mert téged is annak néznek?
2017. márc. 30. 09:35
 20/25 anonim ***** válasza:
90%
Nézd meg nicsen e nagyon elrohadva, ha nem hozd el nyugodtan, amúgy itt csak unatkozó emberek fikázódnak akiknek sose Volt trabantjuk. hogy tolna le valami hulladék mopedauto ami megy 40-el? Egy jól beállított Trabant kiviszi a 120-at is, de a 100-at tartósan, ami a normál közlekedéshez böven elég. Ha nem tudja a 80-at akkor eltömödött a jó kis arol szutyoktól. Ès miért kéne a benzinszagot szívni? nem az utastérbe van vezetve a kipufogó, de ezen az oldalon ha valaki feltesz egy autós kérdést egyböl megjönnek a lelkiszegények isteniteni a szutyukit, szóval ne mäsok véleménye érdekeljen, hanem ha akarod akkor trabantozz, én nem bántam meg sose, napi 60 km-t megyek trabanttal
2017. márc. 30. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!