Megéri első autónak Trabant 601, ha ingyen jutok hozzá egy jó állapotúhoz?
Mindig is szoci autót akartam ha elsőről van szó, és nem is használnám sokat, havonta 3-4x
Mindig is jobban vonzott a 2T
"jobban élvezem a vezetését mint egy suzukinak"
Mazohista vagy akkor vagy bolond. Szívd akkor a benzinszagot ,és rángasd a kormányváltót mikor a legutolsó mopedautós is letol az útról. Teljesen használhatatlan,észszerűtlen autó napi rohangálásra ha 2 km nél többet mész.
Szerintem első autónak teljesen jó.
Gondolom csak hétvégén kimennél vele kicsit kocsikázni.
Megtanulsz rajta vezetni, megtanulsz szerelni... ilyen kaliberű autó legjobb kezdéshez. Mert megtanulod kicsit érezni a gépet :)
Viszont ingyen tuti nem jutsz hozzá, pláne ha még vizsga sincs rajta.
Átírás+eredetvizsga+műszaki minimum 70ezer. De akkor még semmit nem kellett rajta javítani.
Ingyen hozzá jutást arra értettem hogy a jelenlegi tulajdonostól.
Havi 3-4x használnám, ahova Simsonnál már nem kényelmes elmenni, vagy esetleg kell valami olyat hozni venni amit motorral már nem lehet elhozni.
Azért is akarok trabantot mert mindig is szerettem a 2T autókat, meg a szoci autókat, meg szerintem nagyon hangulatos gép, van benne feeling.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!