Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi nélkül 20 e évesen...

Jogsi nélkül 20 e évesen lehet még valakiből sofőr?

Figyelt kérdés

Nincs jogosítványom, Anyám nem engedte középsuliban, mert először legyen német nyelvvizsgám, amim sosem lett, majd most egyetemen meg 'minek, úgy sincs kocsink'. Azonban amióta az eszemet tudom, imádom az autókat! Most mint mondtam, egyetemre járok, azonban korántsem jön be ez a napi 8-10 oldal füzetbe irkálás s megtanulni mind dolog, így elkezdtem alternatívákat keresgélni, mikor eszembe jutott, hogy 'hé, én szeretem az autókat' s így eljutottam oda, hogy vajon milyen lehet sofőrként dolgozni. Mennyire nehéz friss jogsival kezdőként elkezdeni? Milyen típusú jogsi ajánlott, ha valamivel normálisabb fizetést szeretne az ember? Mennyire megterhelő? Meg még sok más kérdés, amik hirtelen eszembe sem jutnak. Illetve de, az, hogy nektek, akik sofőrök, mit tudtok róla mondani? Megéri? Ti miért vagytok sofőrök?

Még ha el is határozom magam, nem lesz könnyű dolog, mert Anyám nagyon akaratos és makacs. Biztos nem hagyná szó nélkül, ha ott hagynám vagy ott akarnám hagyni az egyetemet. És erről eszembe jutott mégegy kérdés. Kell a jogsin kívül bármiféle végzettség ahhoz, hogy valaki sofőr legyen? Kicsit keszekuszára sikerült ez a leírás, úgyhogy ezért bocsánatot szeretnék kérni illetve köszönöm a segítséget, válaszokat előre is!

2017. márc. 27. 22:14
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, már aki tényleg segített!

Sejtettem, hogy ez sem annyira egyszerű, mint amennyire annak hangzik és ez alatt nem arra gondoltam, hogy én azt hittem, hogy "csak tekergetem a kormányt". Teljesen nyilvánvaló, hogy még életemben nem láttam mondjuk egy futárt/áruszállítót stb, aki kiszáll a kocsiból és kiszedi hátulról, amit hozott, igaz?

A jogsiknak utána néztem, így nem lepett meg, hogy drágák. De azért egyben leírva tényleg nagyon sok. De mondjuk azt nem tudtam, bár logikus, hogy kell ide is tapasztalat. Meg aztán autó nélkül is nehéz tapasztalatot szerezni.

2017. márc. 28. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!