Vajon ez a Wabererses sofőr eltévedt?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=Bn4pQM886W0
Nekem elsőre az jön le, hogy rohadtul eltévedt :D De viszont volt aki már mondta hogy ilyen helyen kellett menni tényleg, de a wábis sofőr eléggé hezitál, ezért furcsa nekem. Ja és EUT-os, szóval nagy eséllyel román, én nem élek a közhelyekben, de a waberersen belül mindenki azt mondta hogy ők törik a legjobban az autókat
2017. márc. 16. 21:15
1/9 anonim válasza:
Nem igazán, a háttérből ítélve gyárterület. Márpedig ott sokszor ilyen utak vannak, a solo kocsik röhögve elmennek rajta, a nyergesek nem ide valóak. Arról nem a gyártelep tehet, ha ilyet küldenek ki.
2/9 Beviz Elek válasza:
A címében az van hogy download in the forest. Gondolom offload akart lenni, de rosszul írták. A hangsúly a load-on van, tehát nem lost. Szóval szerintem nem eltévedt hanem oda küldték.
3/9 anonim válasza:
Nem, a címben is írja, hogy oda megy rakodni. Simán elmegy így is, a mostoha körülmények ellenére.
4/9 anonim válasza:
Érdekes akkor van, ha vissza kell tolatnia.
Amúgy 2 hét után, ha tetszik, ha nem, egyedül kell menned belföldön, hiába friss a jogsid...
Na én ezért léptem le onnan már az elején.
Aztán meg ott nevetgélnek a mazsolákon a diszpécserszobában.
5/9 anonim válasza:
4. Meddig szeretnéd, hogy foglalkozzanak veled?
6/9 anonim válasza:
Jobban szeret 4 kézben nyomorogni a fülkében :)
7/9 A kérdező kommentje:
hat belfoldon oke, de hogy 3 het utan mar nemzetkozibe kuldenek az sztem sokkal.inkabb haz. Regen evekig csak muhelyben dolgozhattal mielott valaki melle beulhettel volna tanulni
2017. márc. 17. 09:42
8/9 anonim válasza:
Nem olyan durva ám, külföldön sem az ördögök kergetnek az autópályán, sőt, sokkal egyszerűbb külföldön melózni, mert nagyon ki vannak épitve a lerakóhelyek, legtöbb helyen van targoncás, stb, te csak mész a GPS után, ennyi a dolgot. Itthon néha le kell pakold az egész kamiont meg földutakon kell menjél, stb.
9/9 anonim válasza:
Egyértelműen oda van írva, hogy ott rakodik le. Descarcat románul, "download" angolul, helyesen unload egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!