BMW E46 vételhez kérnék tanácsokat, tippeket?
Melyik típust ajánljátok? Benzin/dízel? Milyen árkategóriában érdemes nézegetni? Kintről behozni/itt venni? Mire érdemes vétel előtt odafigyelni? Mennyire drága a fenntartása? A 6 sebességes megéri a felárat (30% autópálya 70% város)?
A 320d nagyon szimpatikus. Vennék mellé később még egyet ár alatt, csak alkatrésznek. Van autószerelő rokon, aki ingyen szervízelné, régen hozott is be autókat Németországból.
328ci-m volt, a gatyám ráment, és sajnos nem a fogyasztás miatt ( bár az se volt kevés ).
Németországba vettem egy ideig ott is használtam, aztán itthon honosítottam ( az kb 250 volt, mindennel együtt, de már nem emlékszem )Sajnos az idő vasfoga minden alkatrészt utolér előbb utóbb. És mivel egy prémium márkáról beszélünk az alkatrészek cseréje bizony nem olcsó.
Hihetetlen élmény vezetni, szép formaterv, mai napig egy hihetetlenül pofás kis autó. Én a helyedben gyűjtenék még és vennék egy fiatalabb autót. Én is maradtam a BMW-nél, nekem a hátsó kerék, meg a forma terv, a vezetés élménye miatt ez egyértelmű volt.
Persze, attól is függ,hogy mire akarod használni. De tény, ha gyűjtesz még s hozzáteszel akkor sokkal több idegtől kíméled meg magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!