Volvo 480 1.7 turbo tuning, felújítással egybekötve? Ötleteket és tanácsokat várok. Esetleg ha tudtok árakat is írni az kiváló lenne. Bővebben lennt.
Tehát adott ez az autó, és szeretném kipofozni. -lehet, hogy a gatyám is rá megy majd, de a végeredmény remélhetőleg kárpótol majd -
Először is nem tudom hol induljak el tuning terén.
Nem szeretném hogy a fogyasztás 15 liter/100kmnél több legyen (most átlagban 10l) 100ezer kilométert futott eddig.
- motorikusan minden kopó alkatrészt kicserélni, és szebb állapotba hozni ( ehhez várok picit több segítséget hogy konkrétan miket kéne bele rakni ill. cserélni)
- Fékek , futómű vagy más alap változtatása?!?!
- Nagyon szép belsőt is szeretnék újra karpitozassal , és a műanyag elemek nagy részét is lefedetni
- hangrendszer sem utolsó , mivel basszus szinte semmi, cd kazetta nem működik...
- minden kis apróságok a belső térben ami esztétikusabbá teszi
- elektronikaert és kapcsolokert is oda vagyok..( Pl.: billeno kapcsoloval alváz neon világítást kapcsolni stb..)
- egyedi sportkipufogó terveztetés és gyártása leomlokkel együtt.
- a végére egyedi karosszeria elemek gyártását szeretnék, ami nem túl illuzio romboló ,hanem kissé szolidabb de mégis megragadja a tekinteteket.
- plusz bármi ötlet jöhet ami szebbé, erősebbé, kényelmesebbé, megbízhatóbbá teszi a szeretett autómat :)
Köszönöm hogy végig olvastad.
Ahogy a második írja, vidd el egy komolyabb műhelybe. Ötletem rengetege lenne így hirtelen, de nem nekem kell tetsszen. Egyébként biztos nem ilyen bojleres, neonos stílus felé mennék.
Gyárias kinézet, kimaxolt extrákkal, plusz extrém ültetés, akár airride-dal és prémium felni. Belső tér pedig szintén a gyárias stílus, de az összes létező extra (értelmesek) beépítése, szolid hifi, és bőrözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!