Már 4 éve megvan a B kategóriás jogosítványom! Ezzel kezdtem, viszont most lett egy robogóm, amivel szeretnék közlekedni! Szeretnék tanácsokat kérni, hogy mire kell figyelni!?
Figyelni kell:
-a közlekedés többi résztvevőjére
-az időjárásra
-az kényelmes sisakra
-a járdáról leguruló labdára
-a nehezen mozgó nyugdíjasokra
-a közlekedési lámpákra
-a kátyúkra
-a jól működő fékekre
-a hibátlan gumikra
-a körültekintő vezetésre
-a megfelelő irányjelzésre
-
-
-
-
jah' és főleg arra figyelj, hogy máskor ne ilyen általános kérdést tegyél föl, mert erre csak ilyen sablonos válaszokat lehet adni. ;)
értem, igaz nem voltam konkrét!
Végülis hasznos válaszokat kaptam, de pontosan a közlekedésre lennék kíváncsi. Hogy hogyan soroljak be a belső sávba balra kanyarodáskor?
Volt már, hogy ledudáltak. Nem értettem miért!
A motoros vizsgán milyen fontos kritériumok vannak, valamint a motoros szimulátor mire hívja fel a figyelmet?
ha van egy motoros mögöttem, akkor haladhatunk egymás mellett vagy csak egy vonalba egymás után? Igaz 40 km/h a max sebesség, de sokszor azt tapasztaltam a kocsinál is, hogy nem kell mindent pontosan betartani, mert alkalmazkodni kell! 50km/h még elfogadható?
Volt, hogy olyan, ha az autóval nem mentem gyorsabban, akkor rajtam voltak a kamionok, így nyomnom kellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!