Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motor illene hozzám?

Milyen motor illene hozzám?

Figyelt kérdés
Tanács, illetve egy kiinduló pont kellene, hogy miben gondolkodnak. 162/52 nő vagyok. Hosszabb távok megtételére (is) szeretném. A cross motrok tetszenek külsőre, de valami olyan méretű kell, ami az én paramétereimnek megfelelő lenne.. Kissé amatőr a kérdésem, de exemnek volt motorja, és rájöttem hogy bele vagyok szeretve én is a dologba, hiányzik az élmény és korábban is már elgondolkodtam az ötleten, hogx vegyek egyet.
2017. márc. 24. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:

A krosszoknak nagy az ülésmagassága, az én lábam se ér le róla teljesen 173 vagyok

Videók alapján, ilyen fajta motorokkal mennek a nők, legalábbis az utakon is ezeket látom.

[link]

[link]

[link]

Ezekről leérne a lábad, ha van rá mód akkor kereskedésben ráülhetnél pár típusra hogy melyik az ami megfelelne.

2017. márc. 24. 15:05
 2/4 Armstrong01 ***** válasza:
Lehet hogy én vagyok a hülye de mondjuk az enduróknál lehet variálni kicsit a központi telón (Talán lágyabb lesz asszem?). Akkor viszont leér a lábad :) Honda MTX 125-el csináltuk ezt.
2017. márc. 24. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:

"A cross motrok tetszenek külsőre"

És mire használnád? Mármint városban, települések között vagy tényleg terepre?

Mert hosszabb távot végülis terepen is meg lehet tenni krosszmotorral... :)

Hosszú távra mondjuk nem biztos, hogy egy krossz/enduro a legszerencsésebb.

A választék meg nagyon széles, szóval ha tudod mit szeretnél, akkor lehet válogatni bőven.

2017. márc. 24. 18:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Hozzád semmilyen motor sem "illik" - jelenleg. ( Egyébként ez milyen kérdés már? )

Az az ember aki ilyen kérdést tesz fel - még nem áll készen a motorozásra, legyen bár nő, férfi, indián törzsfőnök, imám, csodarabbi, plébános ésatöbbi.

2017. márc. 24. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!