Mekkora motor illene hozzám?
Helló 165cm vagyok és nemsokára csinálom az A2-es jogsit. Kérdésem az lenne, hogy a magasságomhoz mekkora motor menne? Illetve én BMW F650-t néztem ki, annak az ülésmagassága 79,5 cm, arról normálisan leérne a lábam?
(Normális válaszokat!)
Az ülés szélessége is számít s nem mindenkinek arányosan ugyanakkora a lába 165 centisen sem.
Nekem nem ér le rendesen az F650 CS-ről (163 centis vagyok s azért nincs korlátlan jogsim s azért van cruiserem, mert telitalpas, könnyű motort akartam), de azt hiszem, pont az F650-családban lehet játszani valamit az üléssel (ezt annak idején még nem tudtam), talán ültetés és üléscsere is lehet... Utánanéznék, mert ezek a motorok nekem is szimpatikusak :) A maiaknál már figyelnek az A2-re is, a már nem gyártott CS-hez speciel még korlátlan kell, viszont A-s jogsit nem lehet vele tenni, mert ahhoz meg kicsi...
Köszi a válaszokat
Közben sikerült azt kiderítenem, hogy amit 2-3 éve vezettem Piaggio NRG Power DD-t, annak az ülésmagassága is 795mm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!