Subaru Impreza első autónak?
nekem nincs subim, de anno mikor venni akartam eszmeletlenmod korbejartam a temat!
alkatrészárak: a kopóalkatrészek nem drágák vidzont ha gyári alkatrészt akarsz nagyon mélyen zsebbe kell nyúlnod
fenntartási koltsegek: a wrx 10-től eszik, ha nagyon pörgeted akár a 30l is bemegy neki...
én egy sima szivo subarut javasolnék elsőre!
2.0 sima szivo is eleg ahoz hogy megerezdba subi eleterzest illetve ez gyarilag 125hp, ha van penzed meg idod tovabb lehet huzni
+a subizas anyagi reszet is megismered! a 2.0 is allando összkerekes így 10 alatt csak orszaguton eszik... jó autók amúgy!!! a rozsdara illetve a mechanikara nagyon kell figyelni vasarlaskor mert konnyen belefut az ember egy csapágyasra hajtott, nem karbantartott gépbe... nagyon sokan csak megveszik es hajtjak sajnos...
Miért akar minden második friss jogsis olyan autót ami még egy tapasztalt, rutinos safőrnek is lehet sok megszokást igényelne mire teljesen uralni tudja?
Nemrég volt a baleset amiben a két srác halt meg teljesen ártatlanul. Nos az ilyen esetekhez kiváló alapot jelent egy erős autó, és egy friss jogsis emberke mindenféle tapasztalat nélkül.
"csak ésszel vezesd az elején"
Pont ebből szokott gond lenni, és nem mindegy, hogy valamiben 50 lóerő van vagy hatszor annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!