Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ahhoz hogy az autómnak szép...

Ahhoz hogy az autómnak szép mély és hangja legyen, és hangosabb is legyen, elég egy sport kipufogó dob vagy mást is kell venni?

Figyelt kérdés
Nagyon bejön az a mély hang!Az autóm viszont csak 1.4es.
2010. máj. 11. 19:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Attol hogy valakinek tetszik ez a hang attol meg nembiztos hogy vagizni akar a csajok elött vagy hallatni ahogy reggel dolgozni megy. Ha megtehetnem en is legaläbb egy 5.000ccm-es amerikai dögöt vennek mert a v8-nak utanozhatatlan gyönyöru hangja van!!!

Kerdesedre a välasz: egy hätso dobbal javithatsz a hangjän de ennek utanna kell järni,melyik tetszik neked es mekkora motorokra szerelik fel. Lehet venni kulön sport katalizatort amitöl pl. a teljesitmenye is jobb lesz valamilyen szinten es megtöbb hangot lehet kivaräzsolni a rendszerböl. Szerintem neked eleg egy normalisabb dob,csak järj utänna.

Udv.: Peter

2010. máj. 12. 17:10
 12/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszi,pont erre gondoltam!Csak a hangot akarom,és nem vagizni akarok,és nem gyorsulni meg ilyenek!
2010. máj. 12. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:

Örulök! Amint läthato vannak kivetelek, viszont vannak vagizok is,a mäsik oldalon meg az a szemely aki egy kalap alä veszi öket! sajnos...

Amugy en is most tervezem hogy veszek egy kisebb,finomabb dobot az autora (Mitsubishi Galant 2.4 benzin,automata).Egyszeruen imadom, es nem vagizni akarok vele,nem leultetni,neoncsöveket felrakni vagy bärmi hulyeseget,csak jo lenne hallani is az erejet:)

Udv:Peter

2010. máj. 13. 10:45
 14/14 anonim ***** válasza:
amit ajánlanék neked és amivel olcsón kijössz a HD racingnek van egy hátsó dobja, nem tudom hogy pontosan milyen eljárással készül, de ha kúltúráltan járatod nincs semmi extrém hangja a kocsinak, ha odalépsz neki egyet akkor megy át a hangja mélybe. Bár 1.4-es kocsinak sztem hülyeség a hangját megváltoztatni, igazából az a hang nem mély lessz hanem visítós.
2010. máj. 17. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!