Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem jelent a sport kipufogó...

Nem jelent a sport kipufogó plus gondot a simsonnál?

Figyelt kérdés

Felszeretném picit tuningolni a motromat és gondoltam teszek rá sport kipufogó dodot,

[link]

de nem tudom hogy ez jelenthet-e plus problémákat pl: sürün eltömődik (mivel 2ütemű motorról van szó). Mert most sima fentre hozott a kipuf. de ezzel is vannak bajok főleg télen mikor megálll a könykbe kondi viz és oda fagy! Szóval mennyi plus melóra számitsak ha teszek rá egyet?

2010. okt. 2. 22:02
 1/2 A kérdező kommentje:
A link nem jó!!! Nem tudom miért!! Sorry
2010. okt. 2. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Általában még kevesebb gond is van velük, mint a gyárival, mivel nincs sehol csatlakozás, a végdob is hegesztve van.

Csak gyapotot kell cserélni, kb fél évente, de persze csak ha nem a gagyirezóról beszélünk, ami alapjában véve egy rakás kaki, ha azt akarsz venni, akkor sürgősen felejtsd el, a gyári sokkal jobb.

Nem csak szar lesz a hangja, lerontja a teljesítményt, ráadásul kiröhögnek vele.

Ha már sportkipufogó Simsonra, akkor minimum Vrezo.

Azt meg alapgépre tenni felesleges.

Jah és a gagyirezót nem nevezném sportkipufogónak.

Jobbad dobok össze a sufniban egy flexszel meg egy kalapáccsal...

2010. okt. 2. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!