G Astrára keresek kipufogó sport dobot. Olyan oldalt linkelne valaki, ahol van ilyen típusra választék?
Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 21:26
1/6 anonim válasza:
[link] Felülről a második jobb oldalt
2/6 A kérdező kommentje:
2010. szept. 10. 11:25
3/6 anonim válasza:
Hello, ez nem pont az a dob amit linkeltem, de lehet viszonyítani, gondolom ez sem kerül sokkal többe: [link]
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, tetszik, csak nem tudom, hogy odaférne e, mert oválisnak van kialakítva hely a lökhárítónál. Megfontolom, rendelni is lehet tőlük,? vidéki vagyok.
2010. szept. 11. 22:24
5/6 anonim válasza:
Szerintem ezeket a Paragi féle kipufogókat sok autósboltban meg lehet venni/rendelni. Érdeklődd meg a lakóhelyeden található boltokban, hátha valamelyik tart belőle vagy be tudja szerezni, így "élőben" láthatod és nem annyira zsákbamacska. Én is vidéki vagyok és először egy kis autósboltban láttam egy univerzális oválcsöves Paragi dobot, aztán rákerestem a neten mert megtetszett, minőségi darabnak tűnt de konkrét tapasztalatom nincs vele sajnos.
6/6 A kérdező kommentje:
Hangzásban, vagy valamiben ez a fajta dob különbözik a típus doboktól? Amit az elején linkeltem.
2010. szept. 17. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!