Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ahhoz hogy az autómnak szép...

Ahhoz hogy az autómnak szép mély és hangja legyen, és hangosabb is legyen, elég egy sport kipufogó dob vagy mást is kell venni?

Figyelt kérdés
Nagyon bejön az a mély hang!Az autóm viszont csak 1.4es.
2010. máj. 11. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
17%
Akkor otthon hallgasd a szobában egy lejátszóról mert másoknak meg qrvára elege van a nyomoronc kocsijukkal hangoskodó barmokból.
2010. máj. 11. 20:01
 2/14 A kérdező kommentje:
De úgy nem jó,mert úgy nem én irányítom hogy mikor mennyi gáz legyen.(azaz milyen legyen a hang)
2010. máj. 11. 20:03
 3/14 anonim ***** válasza:
8%
Inkább azon gondolkodom, hogyan tehetném minél csendesebbé az autómat(persze az nem megoldás, hogy nem indítom be)! Hogy a többszázwattos mélynyomókról ne is beszeljek!
2010. máj. 11. 20:33
 4/14 anonim ***** válasza:
30%

De attól sajnos nem lesz se erősebb és menőbb se leszel.

Sőt!

Hülyére röhögném magam, ha félgázon lehagynám a hangos fosodat :D

Live for Speed nevű játékkal játszál abban tudod irányítani :D

2010. máj. 11. 20:37
 5/14 anonim ***** válasza:

Én múltkor ott hagyatam egy ilyen mélyhangú dübörgőt pedig nem is mentem gyorsan :D

Én azon vagyok hogy ne legyen hangos a kocsim nem kell tudnia a fél kerületnek hogy na akkor én most megyek dolgozni.

2010. máj. 11. 20:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem gyorsulni akarok vele,egyszerűen csak nagyon tetszik ez a mély hang!Régebben azt hittem hogy 3 liter fölött van ilyen hangja egy kocsinak,de most hallottam hogy egy egyszerű kipufogódobbal el lehet ezt érni!Különben is ha nem pörgetem akkor másokat sem zavar!És nem érdekel ki hagy ott,csak hallani akarom azt a hangot!
2010. máj. 11. 20:58
 7/14 A kérdező kommentje:
Illetve most olyan a hangja mint egy nagy ventillátornak:D Csak szeretném hallani azt a mély duruzsolást=/
2010. máj. 11. 21:02
 8/14 anonim ***** válasza:
igen elég a dob és a kipufogó.
2010. máj. 11. 21:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Vegyél egy Ladát 100 ezerért, minden motortuning alkatrész meg kipuffogó megvan 250-ből

350 ezerből lenne egy 1.6 zsugormotoros 140 lóerős dögöd, aminek tényleg jó hangja lenne és menne is

2010. máj. 12. 12:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. máj. 12. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!