Szerintetek kamu?
Túlságosan olcsó, plusz a kilométerállás szerintem kamu, nem márka szervizelt, bizonyítani nem tudják az állást.
Mi kamu? A Km legtöbbször az, az már meg se lep senkit, el kell menni megnézni.
Azon kívül meg egy autó és kész. Én 1600 Kilóba a 210 lovat nem mondanám brutálisnak, főleg annak fényében, hogy a TSI, vagyis bocs TFSI.... -.-
közül a gyengébbek között van. 180-300 ló között vannak, ez 210, szóval nem egy nagy történet.
A váltó olajcsere teljesen normális. Sőt, ha nem tróger a gazdája akkor 50,000-ként cseréli...
Amúgy sajnálsz 300 ft-ot egy ügyfélkapus lekérdezésre? Ha 5 éve vették itthon akkor 5 évre visszamenőleg minden regisztrált km óra állását le tudod kérni. Az alatt min. 2 de inkább 3 műszaki vizsgája volt.
"6mp-en belül voltam 100-on"
Kéne egy jobb stopper, mert 6,4 a gyári adata a 211 lovas quattronak. Utcai körülmények között csoda ha "7 alatt" összejön.
# 7
Ja, mert "élettartamos". Csak aztán a nagy profizmusodban ne csodálkozz, ha 250e-nél jöhet a komplett váltófelújítás, mert olcsójános voltál 30e-ért váltóoljat cserélni mert "élettartamos".
De látom egy "profival" van dolgunk, úgyhogy hajrá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!