Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnám visszaszerezni...

Hogyan tudnám visszaszerezni az autóm?

Figyelt kérdés
A volt barátnőm nevén van az autó,szétváltak egy ideje útjaink, nem lett sajnos átiratva enyémre, szóval.. a legjobb.. idézőjeles legjobb..barátom lenyúlta a kocsit tőlem és összeszűrte a levet a volt barátnőmmel, megléptek a kocsival, mit tudok tenni ha nem az én nevemen van, de én vettem meg saját pénzemből az autót..(BMW 320d)

2016. máj. 30. 21:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos semmit, de azért beszélj ügyvéddel, hátha polgári perre lehetne menni. De ehhez tuti igazolni kéne, hogy a saját pénzeden, te vetted a kocsit. Bár akkor is kevés az esély, hiszen a barátnőd a tulajdonos jogilag.
2016. máj. 30. 21:43
 2/16 A kérdező kommentje:
A kereskedèsbe havonta fizettem a kocsièrt ott vannak papírok a nevemmel aláírva, hogy fizettem amig ki nem gyűlt az 1.5 millió!
2016. máj. 30. 21:49
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
nehéz ügy,én is valami hasonlóra gondolok mint az előttem kommentelő,hogy próbáld bizonyítani ,hogy neked volt rá pénzed,barátnőd meg nem tudta volna megvenni.
2016. máj. 30. 21:51
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
Erre majd azt mondja, hogy ajándékba kapta. Szar ügy. De legalább tanulsz belőle.
2016. máj. 30. 21:55
 5/16 anonim ***** válasza:
40%
Így semmit tényleg, jogilag minden exed oldalán áll.
2016. máj. 30. 22:56
 6/16 A kérdező kommentje:
Lehet veletlen mingyart arra biciklizek es citromsargara fujom az egesz kasznit
2016. máj. 30. 23:05
 7/16 anonim ***** válasza:
23%

Tényleg nem rosszhiszeműen írom, de szerintem szerencsésnek érezheted magad, hogy csak a kocsid bánta.

Nekem vannak olyan ismerőseim, akik így a házukat, ingóságaikat, és nagyjából az egész életüket ehhez hasonlóan vesztették el.

Megpróbálhatod valóban bebizonyítani, hogy csak neked volt rá pénzed, és hogy ott vannak a papírok, hogy Te fizetted.

De azt már nehezebb lesz bizonyítanod, hogy ezt nem ajándéknak szántad, vagy ilyesmi.

2016. máj. 30. 23:36
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Na itt jönne az, hogy fognám, és ellopnám hasonló helyzetben.

Jogilag a nőé, gyakorlatilag a tiéd.

2016. máj. 30. 23:39
 9/16 anonim ***** válasza:
26%
Ezért nem kell másnak a nevére íratni ilyeneket. Jó drága barátnő volt.
2016. máj. 31. 00:17
 10/16 anonim ***** válasza:
24%

Hagyd rá, szegény lány megérdemel ennyit egy szakítás után. Főleg, ha a nevén van az autó, akkor hiába te fizetted ki. Esetleg ha van bizonyítékod, hogy te fizetted ki az autót, igényt tarthatsz rá, nézz utána a polgári törvénykönyvben.

De érzelmi oldaláról gondolj abba, mit érezhet ilyenkor szegény lány, hogy sajnálhat téged, hogy a legjobb barátodba szeretett bele. Biztos neki is fáj, nem kell bántani. De a szerelem ilyen.

2016. máj. 31. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!