Üdv! Hogyan működik a kategória váltás motor jogosítványnál?
Tudom hogy a google a barátom de ott nagyon összefüggéstelenül van számomra kifejtve mindenféle táblázatban ezért gondoltam valaki itt le tudja írni érthetőbben.
Nos. Szeretnék A2-es jogsiról A-ra kategoria váltást csinálni.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan is van ez a 2 év A2 és nem kell kresz vagy kell kresz. Hogyan van ez a 2 éven belül vagy kívül.
Megközelítőleg mindennel együtt az elejétől a végéig mennyibe kerül egy ilyen váltás nem saját motorral?
Köszi szépen a válaszokat.
Itt világosan le van írva.
Egyébként röviden:
Ha 2 évnél régebbi, akkor 20 éves kortól lehet, viszont kell kresz vizsga.
Ha 2 évnél nem régebbi, akkor csak 24-től lehet, de nem kell kresz vizsga.
Értem. Jövő májusban lesz meg a 2 év és most vagyok 21. Arra az időre leszek 22.
Tehát akkor mindenképpen meg kell várnom a 2 évet mert nem leszek 24 hogy elkezdhessem és kell kresz vizsga is de cserébe nem kell megvárnom a 24-et.
Köszönöm szépen most már értem.:)
Akkor várom a jövő májust.:)
Hála orbi báttyámnak nekem már A1 marad. Tavaly akartam menni különbözeti vizsgára, közölték, hogy újra kell vizsgázni teljesen előről. ÚJ KORMÁNYRENDELET sajnálja de ez van.
8 A1 jogsi után akartam a korlátlant. De inkább kihagyom, lenne rá pénzem. Nem fajtok fejet, orbán minden rendeletei előtt.
Fel van tüntetve, hogy mi van benne az árban.
Ehhez talán az alkalmassági vizsgálat (~7000) és a jogsi kiváltása (4000) adódik csak hozzá.
Az alkalmasságit nem is muszáj újracsinálni, de szerintem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!