Milyen motor legyen?
Kategóriaváltásra adom a fejem, simsonomat cserélném egy a1 kategóriás motorra. Nem nagyon tudom milyen márkák, típusuk a jók ebben a kategóriában, ezért kérném segítségeteket.
Formailag sport, supermoto esetleg naked legyen. 150-200 ezer köröli vételáron. Akad ilyen?
Ennyiért szerintem nem kapsz ilyesmit,mármint ha 125köbcentist szeretnél rendszámmal és olyat,ami jó is...
Normális ilyen moci legalább fél milla.
Honda CBR125,Honda XL125V, Hyosung GT125R.Ezek 4 üteműek,utóbbi kettő V2-es,igen szép a hangjuk.
Ha 2 üteműben gondolkodsz,akkor Aprilia RS125
200ezerért meg RS-t nem kap csak valami lestrapáltat.
Ha eddig simsonod volt akkor egy MZ nem lenne akadály. 120ért veszel egy jót és még marad pénzed, ha valamit kell cserélni rajta.
Honda NSR-ből ki lehet fogni jókat nem a kereklámpásból hanem a szúnyog szerűből. Keveset fogyasztanak, állítólag szervízigénye sem sok.
Cagivát ne vegyél szerintem mert azt mindig szerelni kell. Viszont ha szeretted bütykölni a szimódat, akkor ő is jó választás lehet. 200környékén már lehet kapni I-IIes mitokat.
Esetleg még DT az ami jöhetne, ő enduro igaz drága hozzá az alkatrész de ha olyat fogsz ki ami patika akkor nyert ügyed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!