2008-20012 közötti Mazda 6-ost tervezek venni.2. 0 dízel vagy benzin motor legyen?
Figyelt kérdés
A dieselnél ugye kettőstömegű lendkerék, részecskeszűrő, drágább szervízköltség, a benzinnél pedig 100 km-ként 2-2,5 literrel nagyobb fogyasztás van, ami kb. 800.000 forint különbség 100.000 km után, amiből még a diesel javíttatása is futná.2017. márc. 18. 12:17
11/17 anonim válasza:
A dízel VS benzin kérdést nem ilyen szempontok szerint kellene mérlegelni, hanem hogy milyen hosszú utakon és mennyit mész a kocsival.
12/17 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mazdából ne vegyen dízelt akár milyen távon használja. Hamarabb mernék ajánlani valami passatot mint mazdát ha dízel kell.
13/17 A kérdező kommentje:
Szívem szzerint dieselt vennék, kényelmesebb. Viszont az eszem szerint tudom, hogy a havi kb 500 km évi 6000 km-el, jó sok kirándulással nyáron max 8500 km. Kb 7-8 évre lenne véve az autó. Ennyi használatra az eszem szerint egyáltalán nem éri meg a diesel. Mi van, ha a 40-50000 km alatt kell kicseréljek lendkereket vagy részecskeszűrőt... De azért valahogy mégis simábban megy a diesel és erősebb, szóval szívem szerint mégis azt vennék, de tudom, hogy e nem így működik. :)
2017. márc. 19. 20:07
14/17 anonim válasza:
Hát ilyen távra egyáltalán nem szabad dízelt venni. Hidd el ha egy nagyköbcentis benzinest veszel, az is nagyon kényelmes lesz, nem kell agyonpörgetni. Esetleg nézz rá még Honda Accordra, abban nagyon jók a benzinesek. Vagy automata váltós dízelt kell venni, abban nincs kettőstömegű.
15/17 A kérdező kommentje:
Valószínűleg akkor benzines Mazda 6 lesz. Néztem én mindneféle autót már jó ideje, igazából csak 1 év múlva veszek autót, de nem akarom elsietni. :) Néztem az Accordot is, tudom, hogy az is jó, benzinmotorban viszont állítólag a Mazda is nagyon jó, az Accordban a kombi nem tetszik, és kombit akarok. Váltónak pedig manuálisat, eddig csak olyat vezettem, nem szeretnék váltani, nekem az jó. :)
2017. márc. 19. 22:18
16/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért szidjátok a mazda6 dízelt?! Nekem 2011es 2.2es, 129 lóerős gépem van. 130 ezer kmel volt benne amikor megvettem 3 éve, most 273ezer km van benne és betét/tárcsán kívül semmit sem cseréltem benne.. sok szakértő van itt, de fogadok egyiknek sincs mazdája.. ja és 5,5 literes fogyasztással van 340es nyomatéka. Ami több mint elég, már már élvezetes is.
17/17 anonim válasza:
"Nekem 2011es 2.2es" Ki beszélt itt 2.2-es dízelről? 2.0dízelről van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!