Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson S51 féket miért ilyen...

Bence950 kérdése:

Simson S51 féket miért ilyen nehéz húzni?

Figyelt kérdés
Mivel nem akarok már túl sok fékbowdent, melyek állandóan elszakadnak, tőletek kérek segítséget. Molibdén-diszulfidos zsírral is bekentem már, megcsiszoltam a fékpofákat és a fékfelületet, de még mindig nehéz húzni. Alapból nagy a holtjáték, de kiderítettem, hogyha a holtjátékot úgy állítom be, hogy a fékkulcs párhuzamos legyen a féklemezzel, akkor picit könnyebb, és nem romlik meg a hatás 50 húzás után se. Talán Új, akár 5,5mm-es fékpofákat kell vennem? Vagy a fékkulcsot és a féklemezeket meg kell csiszolni durva papírral, vagy csak vékonyan kennem meg a fékkulcsot MoS2-os zsírral?

2017. márc. 17. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez egy tök egyeszerű szerkezet nem kell oda spéci zsír. A bóvdent olajozd be, hogy szépen csússzon a házban. A fékkulcsot meg sima zsírral enyhén bekened. Gyárilag meg van adva mekkora lehet minimum a fékpofák átmérője, az alá nem menj. Mivel a bóvden nem túl hosszú, ezért annak könnyen kéne mozognia. Nincs kiszőrösödve a bóvden, vagy a ház megsérülve?
2017. márc. 18. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Hol vezeted el a bowdent?

-Mert csak azt tudom elképzelni hogy össze vissza fűzögeted,ami ezt eredményezi..

2017. márc. 20. 09:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Egy enduroról van szó, a bowden új, bezsíroztam, de eléggé össze-vissza van vezetve, szóval majd megoldom.
2017. márc. 20. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!