Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ebből a Simsonból...

Szerintetek ebből a Simsonból mennyit lehetne lealkudni? Mennyit ér egyáltalán?

Figyelt kérdés
[link]

2017. márc. 16. 22:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Hogy mennyit lehet lealkudni, az a tulajtól függ. Viszont a vágott első sárvédő (ami egyenes út a blokk korai tönkremeneteléhez), a feltört ülés elég árulkodó ("hülyegyerek-tuning").

Természetesen a beírt km-állást sem tartom valósnak. Az már szinte említésre se méltó, hogy az "N" szériának soha nem volt gyújtáskapcsolója a dekniben.

Ez egy összelegózott, ki tudja melyik része miből jött házi barkács gép.

Ár: ha a blokkja normális (amit kétlek), akkor max. 60-70 körül tartanám reálisnak az irányárat. Közelebbi szemrevételezéskor biztos hogy még abból is alkudnék - lefele.

2017. márc. 16. 23:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Érni annyit ér amennyit kifizetnek érte(nem csak ez a motor hanem minden).Naggyából az előttem lévővel értek 1et,a 120e ft-os irányár tömény vicckategória,kipóbálás és motorhang ismerete nélkül én is egy 60-70e körüli árat taranék a plafonnak.
2017. márc. 17. 08:39
 3/10 anonim ***** válasza:
50-től többet egyik Simson sem ér. Márha a valódi értékét nézzük, nem pedig a nekem mennyibe van alapján.
2017. márc. 17. 13:18
 4/10 anonim ***** válasza:
90 et adnák érte de csak azért mert ez sok pédányból van összerakva.
2017. márc. 17. 16:59
 5/10 anonim ***** válasza:

valódi értékét"

Az micsoda?

2017. márc. 18. 22:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Valódi értéke az, amit valójában ér az a technikailag visszamaradt szerkezet a léghűtétes erőtlen blokkjával, a pontatlan váltójával, az idomtalan vázával, a nulla fékjeivel.
2017. márc. 19. 06:56
 7/10 anonim ***** válasza:

Akkor a valódi érték mindenbizonnyal mást jelent egy fanatikus rajongónak és mást egy èlből gyűlölőnek

...

2017. márc. 19. 08:34
 8/10 anonim ***** válasza:
nem vagyok én gyűlölő, 50 000 ft-ot én is adnék egy működőképes simsonért, mert arra, hogy ide-oda elmenjek vele arra tökéletes. Nekem nem arra kellene, hogy repesszek vele, buzeráljam, csak simán arra, hogy ráülök, és 40-50-el ide oda elmegyek vele. Volt simsonom, de eladtam, mert felkerültem városra, oda pedig robogót vettem a kocsi mellé. Most, hogy újra vidéki lettem, már nem simsont vettem, hanem egy 125-ös Aprilia Pegaso-t, de ha 50-ért lenne egy normális simson, akkor megvenném. Nekem ennyit érne meg, a gazdájának lehet többet ér, de az Ő és nem Én.
2017. márc. 19. 09:33
 9/10 anonim ***** válasza:
fordítva van rajta a gumi
2017. márc. 19. 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Az àrkèrdès igazából meddő vita.Az viszont tény, hogy a Simsonok ára évről évre nő. Egy terméket nyilván a piaci kereslet fog beàrazni nem te vagy ő vagy én.
2017. márc. 19. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!