Simsonból ki tudnék csikarni egy kis erőt?
Figyelt kérdés
adott egy gyári 50-2 henger 51 es mielőtt valaki kérdezni és azon gondolkoztam van itthon kis flexi gép vagy hogy hívják és kicsit megfúrkálni a kipufogó nyílást a felömlőket meg esetleg kicsit a beömlő nyílást meg 60 ra felfúrni lehetségese ez otthon szabad kézzel megoldani2016. febr. 10. 12:26
1/5 Trafó1 válasza:
Tuningolni lehet de otthon nem érdemes, 70-es blokot vegyél rá, 15-20-ból megvan, beleteszed, ha meg nem kell vissza a régi, furkálgatni nem érdemes csak magad csapod be vele.
2/5 anonim válasza:
Biztosan nagyon komoly lehet ez a kérdés az "anális" szóval a címszavak között,meg ezzel az otthon "kézzel felfúrni" agymenéssel!Te idétlen troll.....
3/5 A kérdező kommentje:
van 70-es blokkom csak otthon találtam hengerszettet és elégge el van már kopva és csak ezt szerettem volna hogyha ne tán kicsit hozzá piszkálnék vagy gép nélkül hogy lehet kicsit megnagyobbítani mert hallottam ilyenről is és hogy megérné e a gyári hengerfejet kicsit tuningosabbá csinálni leszedni belőle ja és az utolsó kommentelőnek annyit üzenet hogy más kérdésekre válaszoljon
2016. febr. 10. 12:54
4/5 anonim válasza:
Értem mit szeretnél..sajnos gép nélkülnem megy..még egy oszlopos fúró is kevés..annyit tehetsz, hogy a kissé kopott 70-es hengerhez úgy gyűrűket teszel a dugóra, a légszűrőt, beömlést, átömlést bővíted, a kidörrentőből kiveszed a hangtompítást..hát talán ezer wattal lesz több..az nagyjából másfél lóerő..
inkább gépműhely lenne a tuti.
5/5 anonim válasza:
Az "anális" keresőszó gondolom erre vonatkozott:
"a kidörrentőből kiveszed a hangtompítást.."
Mert ha a mi környékünkön robogsz egy ilyen hangos sz.rral, akkor biztosan a seggedbe dugom a leszedett hangtompítót !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!