Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért panaszkodnak az emberek,...

Miért panaszkodnak az emberek, hogy ilyen drága az üzemanyag?

Figyelt kérdés
Törökországban pl. 500 ft/l, ott sem hiszem, hogy olyan jól élnének!
2010. máj. 11. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
0%

Miért KELL???

Talán valaki pisztolyt szegez a tarkódhoz, hogy meg KELL venned a benzint, meg autóval KELL, hogy járj???

Semmit sem KELL!! VÁLASZTHATÓ! Te ezt választottad, hát viseld a következményeit!

2010. máj. 12. 10:20
 32/62 anonim ***** válasza:

"Te ezt választottad, hát viseld a következményeit!"

Következő életedben remélem a puszta közepét VÁLASZTOD majd lakhelyedül, ahonnan a bekötűút még traktorral is háromnapra van.

2010. máj. 12. 10:42
 33/62 anonim ***** válasza:

Kedves puszta közepe! El is lehet onnan költözni ám! És ne gyere, hogy így a család, meg úgy a család, meg a temető, és a rokonok...

Mert nem másokat kell nézni, hanem a magadat és a TE családodat.

Képzeld el, hogy én is 30évig falun éltem, mégsem haltam bele, hogy buszoznom kellett...

2010. máj. 12. 10:48
 34/62 anonim ***** válasza:

utolsónak,

abszod gondolkozzál már, nem lekhet mindenki városban, már így is egymás fitym@ját szopog@tjátok reggelente a villamoson vagy az autóban dugó alatt...

remélem orbánék bevezetik a rászorulók egyszeri IQ támogatását!

2010. máj. 12. 10:55
 35/62 anonim ***** válasza:

off:

"remélem orbánék bevezetik a rászorulók egyszeri IQ támogatását!" ez nagyon üt:D

on:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:48nak

az ilyen önző embereket szokta utálni mindenki. nekem nővéremék budapesten élnek már 8 éve, mégis visszajár havonta legalább egyszer mert hiányzik neki ez a környezet, pedig neki ez 300 kilóméter kocsival, mert a mávval kétszer annyiba kerül kb, mint kocsival.

és igazad van. nem létszükséglet az autó. budapesten. nővéremék sem használják soha, mert a bkv gyorsabb, de vidéken ez egy szükséges rossz, a benzinárak miatt...

teremtsenek értelmesen hangolt, olcsó, tiszta, kellemes tömegközlekedést akkor senkinek nem lesz ilyen baja...

2010. máj. 12. 11:51
 36/62 anonim ***** válasza:

Bolond cselédek vagytok! Nem tudtok semmit hogyan működik, csak az üres pofátok jár!

Bunlók!!!

2010. máj. 12. 12:04
 37/62 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:20

Te komolyan mondom nagyon buta ember vagy.

Kívánom, hogy lakjál kisvárosban, ahol a 20 kilométeres út megtételéhez kocsinak negyed óra kell, busszal meg 50 perc!

Én minden reggel megjárom ezt, mert sajnos a drága benzinárak miatt nem tehetem meg hogy mindennap autóval/motorral járjak.

Aztán szophatom mindennap a félméteres csokifaszt a csuklós Ikaruson mikor megy az egyenesben 60-nal, a padlóból meg száll fel a füst.

Primitív hülye.

15/F

2010. máj. 12. 12:17
 38/62 anonim ***** válasza:

12.17! Te szállj ki a vitából, itt felnőttek beszélgetnek.

Semmit nem tudsz még az életről, csak nagy szád. És ronda is.

2010. máj. 12. 12:57
 39/62 anonim ***** válasza:

12:57

Nemérdekel hány éves vagyok én legalább nem állítok ilyen hülyeségeket mint ez a pali.

Mocskos a szám?

Felhúzott.

menjén teis napi 2x50 percet volánnal aztán meajd megtudod milyen raj dolog az

2010. máj. 12. 16:54
 40/62 anonim ***** válasza:

Lätom nagy a vita errefele:) Viszont nem ertem valaki miert emliti a tömegközlekedest a dräga uzemanyagärak mellett?? Nalunk meg meg mindig uzemanyaggal közlekedik a busz es ha az uzemanyag drägul akkor a jegy es a berlet is drägulni fog.Amugy nem panaszkodom mert mindenki välaszthat,akinek nincs penze tankolni az nem is fog autoval menni hanem mäst välaszt, akinek meg van penze az a tankoläsnäl elfogadja hogy igenis ennyi az ära.Reklamälni lehet (igaz sokmindent nem er el vele az ember,max ilyen vitäkba bonyolodik ami hulyeseg hisz mindenki mäs es mäs a velemenye), valaki biztos többet tesz zsebbe egy esetleges uzemanyagemeleskor. A politikäba, az orszäg elhelyezkedesebe, a környezeti vältozäsokba nemigen tud beleszolni egy hetköznapi ember csak kifizeti azt amit tankol. Sok lehetöseg van,ha valaki annyira olcso uzemanyagot akar mäs orszagban lehet kapni (akär Törökorszägban 500FT-ert vagy mäshol 50Ft-ert.)

Udv:Egy hetköznapi ember akinek van autoja es jopär evig järt tömegközlekedessel, jelenleg Svedorszägbol.(ahol ugyszint 12 kronona az uzemanyag es itt sem örulnek!)

2010. máj. 12. 17:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!