Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Másnak nem megy az agyára...

Másnak nem megy az agyára amikor dohányosok panaszkodnak hogy milyen drága minden?

Figyelt kérdés
Annyira bírom amikor a nyivákolását kell hallgatnom valakinek hogy megy fel mindennek az ára meg nincs semmire pénze, albérlet, benzin, könyvek meg egyéb sulis cuccok, stb, folyton ezért nyávognak de közben meg egyik cigi a másik után, és plána azoknál bírom ezt akik még csak nem is próbálnak/szándékoznak leszokni. Aztán azt várják hogy majd bólogatok meg együttérzek velük. NEM mintha a dohányosokkal volna problémám, mert azt csinál mindenki amit akar, de amikor ilyen dumákkal jönnek akkor már el tud szakadni a cérna nálam. Az hogy valakinek nincs sok pénze az egy dolog. Az hogy azért nincs neki mert haszontalan baromságokra b@ssza el aztán meg nyivákol hogy nincs neki az már egy egész más dolog. Más nincs így ezzel?
2010. okt. 16. 23:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Én dohányos vagyok,de havi kb 4 doboz cigit veszek(2000ft),nem emiatt nehéz a megélhetésem.Vagyis ha valaki dohányos nem feltétlen emiatt nincs pénze.
2010. okt. 16. 23:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Értem a problémát, én kicsit más szituációkban akadok ki ugyanígy. Van egy ismerősöm, aki neheztel rám amiatt, ha elmegyek valahova nyaralni, mondván, hogy neki ehhez nincs pofája pénzt kérni otthon, és ezt nem engedheti meg magának. Az más kérdés, hogy ő közben állandóan új ruhákat és egyéb tünciségeket vásárol, bele se merek gondolni, hogy havonta hány tízezer forint értékben. Szóval a végeredmény, hogy szenved, és hangoztatja, hogy ő sose tud elmenni nyaralni. Pedig igenis meglenne rá a pénze, csak hát kinek mi a fontos, nekem nem a smink meg a hajfestés...

Hú, most jól felhúztam magam én is :) Szerintem az én sztorim meg a dohányosok, akiket mondasz, egy kategória. És nagyon nem bírom az ilyeneket...

22L

2010. okt. 17. 00:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem egyik volt osztálytársam folyton panaszkodott, hogy nincs pénzük semmire, tökre idegesített... meghívott magához, ahol volt valami távirányítós játéka, ki szerettem volna próbálni, ő meg leordította a fejem, hogy én veszek neki elemet bele, ha lemerül, mert nekik nincs pénzük, meg én veszek neki újat, ha véletlenül széttöröm. közbe meg 3 emeletes medencés házban laktak, és volt 5 autójuk...
2010. okt. 17. 00:30
 4/15 anonim válasza:
74%
DE, ez már nekem is az agyamra ment, mondjuk néha én is veszek 1-2 doboz jobb cigit, de én nem is panaszkodom, hogy nincs pénzem, nem mintha lenne de azt a keveset is félrerakom. A legjobb amikor az egész család panaszkodik, hogy nincs pénze aztán mindegyikőjük zsinórba szívja a cigiket. Meg azt bírom ha valakit elhívok valahova, ami pár ezer Ft lenne, akkor azt mondja, hogy nincs pénze aztán ha nem venne meg 2-3 doboz cigit akkor lenne rá pénze... na mindegy :S mondjuk nem értem, hogy az ilyen 14 éves korúaknak vagy akár idősebbeknek honnan van pénzük ennyi cigire. A dohányosnak olyan a cigi, mint ha nem is kéne érte fizetni vagy mint ha valami kötelező dolgot fizetne be pl.: valamilyen számlát, de ez csak az én (hülye) meglátásom. Amúgy arra jöttem rá, hogy mindenkinek arra van pénze és ideje amire akarja.
2010. okt. 17. 00:45
 5/15 A kérdező kommentje:

23:55 ja ha nem költene cigire akkor sem válna dúsgazdaggá, de ezzel még tetézi a gondját. és azért rengetegen vannak akiknek inkáb napi 1 doboz az átlag nem pedig havi 4. és jön a duma hogy jaj a tandíj meg az albérlet... de akkor most a cigit az albérlet elé helyezte fontosságban, most ez komoly?? szal érted mit mondok..

ja és abban egyetértek a másodikkal hogy mindenki döntse el mi neki a fontosabb és amiről lemond érte, azt meg ne irigyelje már mástól.

2010. okt. 17. 00:49
 6/15 A kérdező kommentje:
00:45 ó a kis tizenéveseknek akiknek még a tízóraira is anyu adja a pénz, az számomra is örök rejtéj hogy honnan van cigire lóvé. :O nyilván az összes zsebpénz arra megy el vagy nemtom. én annyi zsebpénzt nem is kaptam hogy abból ilyen láncdohányossá tudtam volna válni mint amilyenek ezek manapság.
2010. okt. 17. 00:58
 7/15 anonim ***** válasza:
49%

Cigire mindig szerez az ember pénzt. Ha rá van szokva olyan fontos, mint a kaja, sőt, néha akár fontosabb is :P Én se kapok annyi pénzt h cigizhessek mégis cigizek.

17/F

2010. okt. 17. 01:13
 8/15 A kérdező kommentje:

ja észrevettem már régen hogy cigire mindig összespórolják valahogy, de 17 évesen könnyen még anyu pénzéből spórolod össze. mindegy, mint mondtam nem ítélkezem. de akkor a panaszkodását tartsa meg magának a bagós mert segíthetne magán legalább egy kicsit, csak egyszerűen akaratgyenge függő és/vagy megfelelési kényszertől szenved.

te meg haver csak hogy tudd, de igenis kapsz annyi pénzt hogy cigizhess mert bárhonnan is szerzed rá egy részét, a többit a szüleidtől kapod, és ha nem kapnál tőlük akkor tényleg nem cigizhetnél. majd amikor már nem kapsz, akkor észreveszed mennyit kaptál.

nem ragozom tovább, sztem mindenki vágja, csak reméltem többeknek is feltűnt ez a baromság mert még nem akarom teljesen elveszíteni a hitem az emberiségben ;P

2010. okt. 17. 01:50
 9/15 anonim válasza:
100%
Ne is veszítsd el :)
2010. okt. 17. 01:55
 10/15 A kérdező kommentje:
mielőtt meg azt hiszed hogy egy öreganyád korú hülye felnőtt papol neked aki képtelen megérteni a te lelkivilágod, 2 éve még énis a gimit szenvedtem de én más dolgokra spóroltam. mert bevallom énis szeretek költekezni de egy bitos, a ciginél sokkal szebb jobb hasznosabb dolgokra.
2010. okt. 17. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!