Másnak nem megy az agyára amikor dohányosok panaszkodnak hogy milyen drága minden?
Értem a problémát, én kicsit más szituációkban akadok ki ugyanígy. Van egy ismerősöm, aki neheztel rám amiatt, ha elmegyek valahova nyaralni, mondván, hogy neki ehhez nincs pofája pénzt kérni otthon, és ezt nem engedheti meg magának. Az más kérdés, hogy ő közben állandóan új ruhákat és egyéb tünciségeket vásárol, bele se merek gondolni, hogy havonta hány tízezer forint értékben. Szóval a végeredmény, hogy szenved, és hangoztatja, hogy ő sose tud elmenni nyaralni. Pedig igenis meglenne rá a pénze, csak hát kinek mi a fontos, nekem nem a smink meg a hajfestés...
Hú, most jól felhúztam magam én is :) Szerintem az én sztorim meg a dohányosok, akiket mondasz, egy kategória. És nagyon nem bírom az ilyeneket...
22L
23:55 ja ha nem költene cigire akkor sem válna dúsgazdaggá, de ezzel még tetézi a gondját. és azért rengetegen vannak akiknek inkáb napi 1 doboz az átlag nem pedig havi 4. és jön a duma hogy jaj a tandíj meg az albérlet... de akkor most a cigit az albérlet elé helyezte fontosságban, most ez komoly?? szal érted mit mondok..
ja és abban egyetértek a másodikkal hogy mindenki döntse el mi neki a fontosabb és amiről lemond érte, azt meg ne irigyelje már mástól.
Cigire mindig szerez az ember pénzt. Ha rá van szokva olyan fontos, mint a kaja, sőt, néha akár fontosabb is :P Én se kapok annyi pénzt h cigizhessek mégis cigizek.
17/F
ja észrevettem már régen hogy cigire mindig összespórolják valahogy, de 17 évesen könnyen még anyu pénzéből spórolod össze. mindegy, mint mondtam nem ítélkezem. de akkor a panaszkodását tartsa meg magának a bagós mert segíthetne magán legalább egy kicsit, csak egyszerűen akaratgyenge függő és/vagy megfelelési kényszertől szenved.
te meg haver csak hogy tudd, de igenis kapsz annyi pénzt hogy cigizhess mert bárhonnan is szerzed rá egy részét, a többit a szüleidtől kapod, és ha nem kapnál tőlük akkor tényleg nem cigizhetnél. majd amikor már nem kapsz, akkor észreveszed mennyit kaptál.
nem ragozom tovább, sztem mindenki vágja, csak reméltem többeknek is feltűnt ez a baromság mert még nem akarom teljesen elveszíteni a hitem az emberiségben ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!