Ki hányadik alkalommal ment át a kresz vizsgán?
No, 5 évesen betéve tudtam a kresztáblákat.
Ennek megfelelően kresz elsőre,
rutin elsőre sok gyakorlással - előtte nem vezettem stikában, ami előny lett volna. Napi 10 lefulladás volt az érzékeny kuplung miatt. (A mostani kocsim is hozza már a tüneteket öregszik, de az E85 miatt is erőlködik....)
Rutin.....rengeteg pótóra 3xra, de már elsőre is átmehettem volna.
A példaképnek mellémrakott gyerek(hogy ragadjon rám valami)majdnem felrakott egy biciklist a motorháztetőre amolyan márkajelként.
Ma ki sem lehet vakarni engem a kocsi mellől/alól, mert saját magam akarm ismerni a kocsinkat.
Apropos példakép: 30 éves rutinnal rendelkező rokonomat mazsolaként az oktató berakta egy már vizsga előtt álló srác mellé, hogy mkajd nézze csak meg. A gyerek tolatás helyett 3 ast kapcsolt nagy gáz csúsztatott kuplung, és nagyblokkos téglafalon csinált egy bazi nagy lyukat, a kocsi totálkáros lett.Ismerős röhögött magában.
33FFi
Utolsó aranyos volt. ) Köszönöm a válaszokat, nem adom fel.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!